ΑΧΑΪΑ: Σήμερα η παρουσίαση του κόμικ του πατρινού Διονύση Φάκου – Στο Αίγιο

Ο Διονύσης Φάκος γεννήθηκε, μεγάλωσε στην Πάτρα και συνδέεται με συγγενικούς δεσμούς με το Αίγιο. Από μικρή ηλικία σχεδίαζε και ήθελε να φτιάξει τα δικά του κόμικς. Σπούδασε στην Καλών Τεχνών Φλώρινας όπου και αποφοίτησε το 2014.

Έχει συμμετάσχει σε διάφορες εκθέσεις ζωγραφικής. Σκίτσα του έχουν δημοσιευτεί στην εφημερίδα ”Πελοπόννησο” και στο ηλεκτρονικό περιοδικό ”Ο Πουά Σαλίγκαρος και η Ιοκάστη”.

Το 2016 συμμετείχε σε διάφορα συνέδρια κόμικς ανά την Ελλάδα με δικές του ιστορίες και αυτοεκδόσεις. Τον Δεκέμβρη 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο του κόμικ με τίτλο ”London” από τις εκδόσεις «Το Δόντι», το 2018 το δεύτερο κόμικ «Transylvania»

Το τρίτο κατά σειρά κόμικ του, «Teacherrific», παρουσιάζει στο βιβλιοπωλείο «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΚΕΨΗ» στο Αίγιο (Κλ. Οικονόμου 7) τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου και ώρα 7 μ.μ., ο πατρινός comic artist Διονύσης Φάκος. Αυτή τη φορά ο εικαστικός παρουσιάζει μέσα από το κόμικ του τις «περιπέτειες» του με τους μαθητές του.

Εργάζεται ως καθηγητής εικαστικών σε σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπ/σης και στον ελεύθερο χρόνο του θα τον βρείτε να περιφέρεται σε κάποιο βιβλιοπωλείο.

Μαζί με το συγγραφέα, η εκπαιδευτικός Μαρία Κυριακοπούλου MSc ειδικής αγωγής θα παρουσιάσουν τις περιπέτειες «Teacherrific».