Όθωνας κατά Γερουλάνου: Από την φλυαρία του, ούτε ο ίδιος δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς θέλει

Ένα εικοσιτετράωρο πριν την έναρξη του εκτάκτου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ στο εσωτερικό του κινήματος συνεχίζονται τα εσωκομματικά «μαχαιρώματα» ακόμη και δημοσίως.

Σήμερα το πρωί ο διευθυντής του γραφείου της προέδρου Φώφης Γεννηματά, ο κ.Μανώλης Όθωνας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Ελλάδα 94,3 δήλωσε μεταξύ άλλων πως «την ιστορία του ΠΑΣΟΚ δεν την έγραψαν οι guest stars, ούτε οι κομπάρσοι, αλλά ο απλός κόσμος».

Αναφερόμενος μάλιστα στον πρώην υπουργό Παύλο Γερουλάνο επεσήμανε πως ούτε ο ίδιος δεν έχει καταλάβει από τη φλυαρία του τελευταίου μήνα τι ακριβώς θέλει.

Δεν πέρασαν παρά λίγα μόνο λεπτά για να απαντήσει ο πρώην υπουργός Παύλος Γερουλάνος πως «όταν εξαπολύονται προσωπικοί χαρακτηρισμοί όπως αυτοί του κ. Όθωνα, τότε φαίνεται ότι δεν διαθέτεις πολιτικά επιχειρήματα και επιδεικνύεις αδυναμία διαλόγου που στόχο θα έπρεπε να έχει την κατάθεση προτάσεων τις οποίες πραγματικά έχει ανάγκη η κοινωνία».

Πρόσθεσε δε ότι μορφώματα σαν το Κίνημα Αλλαγής δημιουργήθηκαν «για να κρύψουν την ταυτότητα του ΠΑΣΟΚ και λάθη του παρελθόντος», με αποτέλεσμα να παραμείνουν τα ίδια πρόσωπα που είχαν ευθύνες για τις πολιτικές επιλογές του παρελθόντος.