Άγριες Μέλισσες: Η «Βιολέτα» μιλά για τον διασυρμό της: «Ο Κουκουράκης μου ζήτησε 100 φορές συγγνώμη»

Στο επεισόδιο της Δευτέρας της σειράς «Άγριες Μέλισσες», θα παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας τον πολυαναμενόμενο και πολυσυζητημένο διασυρμό της Βιολέτας, δηλαδή της Θεοφανίας Παπαθωμά.

Η… καφετζού της σειράς θα αναγκαστεί να περπατήσει με τα εσώρουχα και ξυπόλητη μπροστά στα μάτια όλων των συγχωριανών της. Και αυτό, διότι ο Κωνσταντής -με τον οποίο διατηρεί σχέση- αποφάσισε να την εκδικηθεί και όπως παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης, τυφλωμένος από τη ζήλια της πήρε τα ρούχα και την άφησε γυμνή στον στάβλο, αναγκασμένη να κυκλοφορήσει με τα εσώρουχα.

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε σήμερα στο Πρω1νό του ANT1 και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και στους συνεργάτες της για την επίμαχη σκηνή.

«Δεν ήταν τόσο δύσκολη η σκηνή γιατί το συνεργείο και ο συμπρωταγωνιστής μου είναι πολύ καλοί. Ο Γιάννης Κουκουράκης μου ζήτησε 100 φορές συγγνώμη για τη σκηνή που γυρίσαμε. Είναι μια πολύ σκληρή σκηνή είναι η αλήθεια. Όταν πήρα το σενάριο και διάβασα τη σκηνή, σκέφτηκα ότι είναι μια πολύ ωραία και αληθινή σκηνή και μάλιστα ζήτησα από τη σεναριογράφο να την κάνει ακόμα πιο δραματική», ανέφερε μεταξύ άλλων η Θεοφανία Παπαθωμά.

«Είχα προετοιμάσει το γιο μου. Βέβαια μου είπε να μην τη γυρίσω αυτή τη σκηνή, μου το απαγόρευσε, αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Του ζήτησα συγγνώμη και ζήτησα την κατανόηση του», ανέφερε η ηθοποιός σχετικά με τον τρόπο που αντιμετώπισε ο γιος της αυτή τη δύσκολη σκηνή.