Τζένη Μπότση: Οι πρώτες αναρτήσεις στο Instagram μετά τη γέννηση της κόρης της [εικόνες]

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει αυτόν τον καιρό η Τζένη Μπότση, καθώς πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός, που κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της όλον αυτόν τον καιρό, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπός του έρωτά της με τον Αλέξανδρο Μιχαλά. Η εγκυμοσύνη της ήταν άλλωστε και ο λόγος που είχε αποχωρήσει από το καστ της σειράς τουν ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα», στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Τζένη Μπότση
Η Τζένη Μπότση, θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, γι’ αυτό και ανέβασε instastories με φωτογραφίες τόσο από τα κεράσματα, όσο και από τα πρώτα δώρα που δέχτηκε.

Γλυκίσματα για τη γέννηση της κόρης της Τζένης Μπότση

Γλυκίσματα για τη γέννηση της κόρης της Τζένης Μπότση


Όπως βλέπουμε, το δωμάτιό της στο μαιευτήριο γέμισε λουλούδια, ροζ μπαλόνια και αρκουδάκια.

Μπαλόνια και λουλούδια γέμισαν το δωμάτιο της Τζένης Μπότση
Μετά τη γέννηση της κόρης της, η Τζένη Μπότση, μίλησε στο asist.gr για την εγκυμοσύνη της και μεταξύ άλλων είπε: «Δεν πιστεύω ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδος στη ζωή της γυναίκας. Μας έχουν μεγαλώσει μέσα στο ψέμα. Από την αρχή επέλεξα να μοιραστώ αυτό που μου συνέβαινε με ανθρώπους που δεν θα το έλεγαν πουθενά και θα σεβόντουσαν το θέλω μου. Δημιούργησα ένα πολύ ωραίο πυρήνα γύρω μου, είχα ωραία παρέα και βίωσα την εγκυμοσύνη μου όπως ήθελα. Δεν συνηθίζω να μιλώ για την προσωπική μου ζωή».