ΠΑΤΡΑ: Συντροφιά και κέφι στο τσάι της ΠΕΓΓ με χορό και κουβέντα

Την Κυριακή το απόγευμα ,17/11/2019 βρεθήκαμε όλοι μαζί ,μέλη και φίλοι στο Patra Palace, στο τσάι που οργάνωσε για μια ακόμη χρονιά, η ΠΕΓΓ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΗΡΙΑΤΡΙΚΗΣ & ΓΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ).

Σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, γεμάτη ευφορία και χαμόγελα, σε μια κατάμεστη αίθουσα, απολαύσαμε το τσάι ή τον καφέ μας, με εύγευστα συνοδευτικά παρασκευάσματα, που με αγάπη ετοίμασαν οι Κυρίες του ΔΣ, ενώ ζωντανή μουσική συμπλήρωνε ευχάριστα την εικόνα. Η κουβέντα, οι συναντήσεις φίλων και γνωστών, τα χαμόγελα και τα χαρούμενα πρόσωπα όλων γέμιζαν τον χώρο αισιοδοξία και το κέφι απογειώθηκε όταν άρχισε ο χορός .

Ο πρόεδρος τ .Καθηγητής παθολογίας Κος Κ. Χρυσανθόπουλος απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό και μίλησε για την εταιρία και το πρόγραμμα της, καθώς και για τις επόμενες προγραμματισμένες δραστηριότητες .

Μετά την ολιγόλεπτη ομιλία , άρχισε ο χορός, η πίστα γέμισε και η συμμετοχή ήταν σχεδόν καθολική, με την ορχήστρα να παίζει συνεχώς, δημοτικά, ζεϊμπέκικα χασαποσέρβικα και το γλέντι να κορυφώνεται όλο και πιο πολύ .

Αργά το βράδυ φεύγοντας, όλοι ανανέωναν το ραντεβού για του χρόνου, ευχόμενοι να είμαστε όλοι καλά, να ξαναβρεθούμε και να διασκεδάσουμε τόσο πολύ.