Εικόνες ντροπής στη Ραφήνα: Βουνό τα πλαστικά μπουκάλια

Ενας απεγνωσμένος δημότης της Ραφήνας κατέφυγε στο fadebook για να βρεί λύση με ένα βουνό από πλαστικά μπουκάλια που συσσωρεύτηκαν στον δρόμο του Κλασικού Μαραθωνίου μετά τον αγώνα και κανείς δεν ενδιαφέρεται να τα μαζέψει. Οπως γράφει ο Ζαχαρίας Πλής αν και επικοινώνησε με τον Δήμο, ουδείς ενδιαφέρθηκε και τον έστειλαν στην Περιφέρεια. Η Περιφέρεια τον έστειλε πίσω στον Δήμο.

Τα ίδια είχαν συμβεί και στο παρελθόν. Η Ελλάδα δεν αλλάζει συνήθειες εύκολα. Στην κατάληξη της ανάρτησής του ο Ζαχαρίας Πλής λέει ότι θα τα μαζέψει πάλι μόνος του και θα τα αφήσει έξω από το Δημαρχείο. Τα άλλα μισά θα τα πετάξει έξω από την Περιφέρεια.

Η ανάρτηση του Ζαχαρία Πλή

10 ημέρες ΜΕΤΑ τον Μαραθώνιο. 30μετρα πιο μέσα από τη Λεοφωρο ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ και 15 μέτρα από το εργαστήριο μου. Έχω πάρει 10 φορές τηλέφωνο στο Δήμο Ραφήνας ο οποίος αποποιείται τις ευθύνες και με παραπεμπει στην περιφέρεια. Σήμερα κατάφερα να επικοινωνήσω με το γραφειο αντιπεριφερειαρχη. Η πρώτη αντίδραση;;
-Μα καλά αυτή δεν είναι αρμοδιοτητα του Δήμου;
Υποσχέθηκαν όμως πως θα μεριμνησουν άμεσα.

Πρόπερσι πάλι τα ίδια. Ήταν παρατημένα εδώ και τα σκόρπισε ο δυνατός βοριάς. Αναγκάστηκα να τα μαζέψω (όσα μπορούσα) ένα ένα και τα να πάω με σακούλες σε μπλε κάδο.

Ελλάδα…
Κουράστηκα.
Αντε να κάνω υπομονή πάλι. Μέχρι την Παρασκευή. Μετά θα τα μαζέψω πάλι εγώ. Αλλά δε θέλω και πολύ. Τα μισά θα τα αδειάσω έξω απ το δημαρχείο και τα άλλα μισά έξω απ την περιφερεια