Τηλεθέαση: Σπάει τα ρεκόρ ο Νίκος Μουτσινάς -Υψηλές πτήσεις τα μεσημέρια στον ΣΚΑΪ

Η ψυχαγωγική εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά δείχνει να αυξάνει ακόμη περισσότερο τα ποσοστά τηλεθέασης τα μεσημέρια.

Ο ηθοποιός που βρήκε το κόνσεπτ που του ταιριάζει τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και η ομάδα του, έχουν πιάσει τον ρυθμό τους και η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» συνεχίζει να κερδίζει το στοίχημα της τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, την Τρίτη, η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά σημείωσε τηλεθέαση 25,3% στο νεανικό κοινό, με τον ΣΚΑΪ να βρίσκεται πρώτος την ώρα προβολής της εκπομπής, ως και ένα τέταρτο πριν τις 17.00. Η εκπομπή άγγιξε ανά τέταρτο, ποσοστό τηλεθέασης 33%.

Υψηλή τηλεθέαση και για ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ και Shopping Star

Στον ΑΝΤ1, το τηλεπαιχνίδι ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τους παίκτες που κάνουν “γίπινγκ”, κρατούσε για το κανάλι του Αμαρουσίου, τηλεθέαση 20,3% στις νεανικές ηλικίες ως τις 16.00. Χαμηλότερα κινήθηκε η σειρά του ALPHA, «Αστέρια στην Άμμο», που ξεκίνησε στις 15.30 και σημείωσε τηλεθέαση 6,5%.

Ένα τέταρτο πριν από τις 16.00, ξεκίνησε στο STAR το τηλεπαιχνίδι Shopping Star, που σημείωσε με τη σειρά του τηλεθέαση 21,1%. Η εκπομπή ανέβασε στροφές μετά τις 17.00 και αφού αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές ο Νίκος Μουτσινάς (με εξαίρεση το τελευταίο τέταρτο που τα δυο προγράμματα μεταδίδονταν ταυτόχρονα).

Ρεκόρ τηλεθέασης για τον Νίκο Μουτσινά
Την προηγούμενη εβδομάδα το «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά κατέγραψε τις υψηλότερες αποδόσεις του μέχρι σήμερα στην τηλεοπτική σεζόν. Ειδικότερα, στο διάστημα αυτό, η εκπομπή ήταν σταθερά πρώτη, με μέσο όρο 25,2% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 22,2% στο σύνολο κοινού.

Την Παρασκευή 15/11, μάλιστα, η τηλεθέαση εκτοξεύτηκε και έφτασε στο 27,5% στο δυναμικό κοινό και στο 21,9% στο γενικό σύνολο – 6,5 και πλέον μονάδες μπροστά από τον ανταγωνισμό στη ζώνη προβολής της. Είναι χαρακτηριστικό, πως την εβδομάδα που πέρασε, είδαν το «Καλό Μεσημεράκι» 1.409.846 τηλεθεατές, κατά μέσο όρο, έστω για 1 λεπτό!