ΠΑΤΡΑ: Η NESPRESSO εγκαινιάζει την παρουσία της με την πρώτη της POP-UPBOUTIQUE

Η Nespresso,στο πλαίσιο επέκτασης του δικτύου καταστημάτων της, εγκαινίασε την παρουσία της στην Πάτρα με την πρώτη της Nespresso PopUpBoutique,στην οδό Μαιζώνος 54-56.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων, το παρών έδωσαν εκλεκτοί καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, του επιχειρηματικού κόσμου και των τοπικών μέσων.

Στον μοναδικά σχεδιασμένο χώρο της νέας Boutique, οι λάτρεις του καφέ της πόλης θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την απόλυτη εμπειρία καφέNespressoκαι την άριστη εξυπηρέτηση από την εξειδικευμένη ομάδα των Coffee Specialists, οι οποίοι θα τους καθοδηγούν στην επιλογή των ποικιλιών που ταιριάζουν στις γευστικές τους προτιμήσεις.

Η νέα NespressoPopUpBoutiqueέχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το νέο Boutiqueconcept της εταιρείας παγκοσμίως. Συγκεκριμένα, η διακόσμησ

η του καταστήματος έχει αναφορές και αντλεί έμπνευση από τις καλλιέργειες καφέ της εταιρείας, ενώ τα έπιπλα έχουν κατασκευαστεί από ανακυκλωμένες κάψουλες αλουμινίου και χρησιμοποιημένο καφέNespresso.

Ο Γενικός Διευθυντής της Nespresso, Αντώνης Αυγερόπουλος  σε δήλωσή του ανέφερε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που η πρώτηNespresso Pop-Up Boutique ανοίγει τις πύλες της στην Πάτρα. Οι coffeespecialistsτης Nespressoείναι έτοιμοι να υποδεχθούν το καταναλωτικό κοινό της Πάτρας και να τους μυήσουν στον κόσμο των εκλεκτών ποικιλιών και των υπηρεσιών της Nespresso».

Μετά από επτά καταστήματα στην Αθήνα και δύο στη Θεσσαλονίκη, η παρουσία τηςNespresso στην Πάτρα σηματοδοτεί τη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας με παρουσία σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.