Μίνα Ορφανού: Έκανα ορμονοθεραπεία και έπαιρνα χάπια με τις κούτες

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε η Μίνα Ορφανού, η τρανσέξουαλ ηθοποιός που είχαμε γνωρίσει μέσα από τηλεοπτικές σειρά. Η 38χρονη αποκάλυψε πώς όταν έκανε ορμονοθεραπεία έπαιρνε χάπια με το κιλό, σχολίασε το GNMT, είπε πως δεν θα καταδεχόταν ποτέ να περάσει από κάστινγκ για να πάρει κάποιο ρόλο και εξέφρασε μια ιδιαίτερη σκέψη της γύρω από τον θάνατο και την ευθανασία.

Για την ορμονοθεραπεία
Την ορμονοθεραπεία την βίωσα όπως την βιώνουν οι περισσότερες τρανσέξουαλ. Παίρναμε χάπια με τις κούτες που έλεγε η μία στην άλλη χωρίς να πάμε να πάμε να συμβουλευτούμε έναν γιατρό.

Η άποψη για τον θάνατο

Και αύριο να φύγω είμαι χορτάτη, δεν θέλω να φύγω σε μεγάλη ηλικία. Άλλα παιδιά δεν πρόλαβαν καν να βγουν και έφυγαν… Εγώ, τουλάχιστον, είμαι στα 38 μου. Είμαι υπέρ του εαυτού μου, εάν δηλαδή έβγαινε κάτι νόμιμο θα το έκανα. Όπως θα έκανα, φυσικά, ευθανασία.

Στο GNTM υπάρχει πολύ κατινιά
Όσον αφορά στο ριάλιτι μόδας του STAR, η Μίνα Ορφανού: «Στο GNTM υπάρχει πολύ κατινιά. Next Top Κατίνα κανονικά, όχι Model. Εγώ βλέπω κατιναριό και όχι μοντέλα. Θες στόφα, θες αέρα για να πλασάρεις ένα ρούχο. Γιατί, δηλαδή, να πάω εγώ να πάρω ένα ρούχο που θα έχω δει να φοράει μια κατίνα στη διαφήμιση;».

Τα κάστινγκ για κάποιο ρόλο

Τέλος, η Μίνα Ορφανού μίλησε για το γεγονός πως δεν έχει πάει ποτέ σε σχολή υποκριτικής. Δεν έχω περάσει ποτέ από κάστινγκ, δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν δέχομαι την απόρριψη του καθενός γιατί κάθε ένας λογοκρίνει τον εαυτό του” δήλωσε χαρακτηριστικά.