Μαρία Ηλιάκη : Στόλισε ένα… διαφορετικό δέντρο με τον αγαπημένο της

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων μπήκε η Μαρία Ηλιάκη, η οποία στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της, μαζί με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη.

Η παρουσιάστρια περνά μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της και αυτό φαίνεται.

Και μπορεί πρόσφατα να κυκλοφόρησαν φήμες ότι παντρεύτηκε και ότι είναι έγκυος, ωστόσο η ίδια η Μαρία Ηλιάκη έδωσε τη δική της ξεκάθαρη απάντηση.

«Δεν έχω παντρευτεί και δεν είμαι έγκυος. Εγώ είπα να βγω ένα βράδυ να δω μια καινούργια συλλογή ρούχων και θα με ρωτήσουν αν παντρεύτηκα. Μου φάνηκε πολύ έξυπνο να απαντήσω με αυτό τον τρόπο. Που να φανταστώ τι θα γινόταν μετά. Τίποτα από τα δύο δεν συμβαίνει.

Εμένα μου φάνηκε αστείο να απαντήσω έτσι. Μάλλον δεν ήταν τόσο χιουμοριστικό και κάποιοι το εξέλαβαν λάθος. Είμαστε σε καλό δρόμο, όταν παντρευτώ θα σας το πω.

Δεν ξέρω αν σας το πω πριν ή μετά τον γάμο. Δεν θέλω να έχετε άγχος, είμαστε σε καλό δρόμο. Ο πρώτος που με πήρε τηλέφωνο ήταν ο μπαμπάς μου και με ρώτησε αν παντρεύτηκα και του λέω “Μπαμπά δεν θα το ήξερες;”. Όταν δεν έχω υποχρεώσεις εδώ, μπορεί να κάτσω 15 ημέρες στην Ελβετία.

Είμαι σε ένα αεροπλάνο, πηγαινοέρχομαι», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

Σε χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε μέσα από τα instastories, το ιδιαίτερο δέντρο που στόλισε μαζί με τον σύντροφο της.

Μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι σε περισσότερο από ένα μήνα, ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ήδη στολίσει τα σπίτια τους και έχουν μπει στο κλίμα, όπως η Δούκισσα Νομικού.

Η όμορφη παρουσιάστρια ταξίδεψε για ακόμη μια φορά μέχρι την Ελβετία, έτσι ώστε να συναντήσει τον αγαπημένο της, ο οποίος ζει και εργάζεται μόνιμα εκεί.

Αυτές τις ημέρες λοιπόν η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται στη Ζυρίχη και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας ενημέρωσε ότι θα στολίσουν χριστουγεννιάτικο δέντρο για να μπουν από τώρα στο πνεύμα των εορτών!

Το ζευγάρι είναι full in love και η Μαρία Ηλιάκη δεν μας έδειξε μόνο το δέντρο στο σπίτι τους, αλλά πόζαρε με τον καλό της και ανέβασε την φωτογραφία σε Instastory.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Μαρία Ηλιάκη