ΠΑΤΡΑ: Στον Εισαγγελέα, σήμερα, συνδικαλιστές εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Αγ.Ανδρέας» – Για τις κινητοποιήσεις τους

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πατρών θα παρουσιαστούν σήμερα Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, μέλη της Διοίκησης του Σωματείου εργαζομένων “Ιπποκράτης” στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” μετά την προσφυγή του Διοικητή του Νοσηλευτικού Ιδρύματος, με αφορμή τις πρόσφατες κινητοποιήσεις.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Στις εισαγγελικές αρχές και τα 13 μέλη του Δ.Σ του Σωματείου μας. Την Παρασκευή 8/11/19 ο Πρόεδρος του Σωματείου μας Κώστας Πετρόπουλος και στη συνέχεια, την εβδομάδα που πέρασε αλλά και αύριο τα υπόλοιπα μέλη του 13μελούς Δ.Σ, μετά από την έγγραφη προσφυγή του Διοικητή του Νοσοκομείου μας, του Κου Θεοδ. Σερεμέτη, προκειμένου να καταθέσουν έγγραφες εξηγήσεις για τις πρόσφατες κινητοποιήσεις μας,

Τις κινητοποιήσεις

που έγιναν τον Ιούνιο του 2019, ενάντια στις παράτυπες και παράνομες αποφάσεις του ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥ πλέον Διοικητή του Νοσοκομείου, της κακής δηλ. εφαρμογής του νέου Οργανισμού, σε συνέχεια του οποίου ήθελε να εφαρμόσει παράνομες αποφάσεις στις επανατοποθετήσεις θέσεων ευθύνης, αποφάσεις που είχαν δυσμενείς επιπτώσεις στο Νοσοκομείο αλλά και στους Συναδέλφους – Μέλη μας.

Κινητοποιήσεις

Που είχαν την μορφή διαμαρτυρίας, για να αποτρέψουν όπως προαναφέρουμε παράνομες εφαρμογές και κατ΄ επέκταση παράνομες καρατομήσεις Προϊσταμένων. Κινητοποιήσεις που έγιναν σε επίπεδο Διοικητικών Υπηρεσιών, για να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με τους Ασθενείς και τους πολίτες, που εξυπηρετήθηκαν όλοι χωρίς κανένα πρόβλημα, από το σχετικό προσωπικό Ασφαλείας που υπήρχε παντού.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι μέσα στην πολύχρονη διαδρομή μας και την πληθώρα των κινητοποιήσεών μας, ποτέ και από καμία Διοίκηση-καμία κυβέρνηση δεν οδηγηθήκαμε στις Εισαγγελικές αρχές για κινητοποιήσεις, γιατί όλοι σέβονταν τους αγώνες και τις προσπάθειες μας, τις κινητοποιήσεις των Εργαζόμενων γι΄ αυτόν εδώ τον χώρο, εκτός από την υπάρχουσα Διοίκηση και τον συγκεκριμένο Διοικητή που διόρισε η αυτοαναγορευόμενη αριστερή Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και από τον οποίο ΣΥΡΙΖΑ ζητάμε να πάρει επίσημα θέση για τα καμώματα αυτού του κυρίου, όπως πήρε και ο Πρώην Υπουργός Υγείας ο Κος Ξανθός, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Νοσοκομείο μας, τον οποίο όμως ο Κος Σερεμέτης δυστυχώς έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια.

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ λοιπόν αυτόν τον κύριο εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ

αυτόν τον ΔΙΩΚΤΗ των ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ

πού όσες Δικαστικές προσφυγές, κλήσεις σε Απολογία, ποινές και μηνύσεις

Και να κάνει, δεν θα καταφέρει να κάμψει

Ούτε την δυναμική μας, ούτε βεβαίως να αλλάξουμε την άποψή μας γι΄ αυτόν.