Πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων για αντιεξουσιαστές: Είναι φοβισμένοι, δεν τους παίρνει πια να κάνουν επεισόδια

advertisement

Είναι πλέον φοβισμένοι και δεν τους παίρνει πια να κάνουν επεισόδια, είπε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων της νοτιοανατολικής Αττικής Γιωργος Καλιακμάνης αναφερόμενος στην επέτειο του Πολυτεχνείου που δεν είχε επεισόδια.

Ο κ.Καλιακμάνης μιλώντας στο ραδιόφωνο Ελλάδα 94,3 και τον Βαγγέλη Γιακουμή σημείωσε ότι πρόκειται για μεγάλη επιτυχία της αστυνομίας που δεν υπήρξαν έκτροπα στην επέτειο του Πολυτεχνείου από τους αντιεξουσιαστές. «Η πετυχημένη αντιμετώπιση οφείλεται όπως είπε στην πολιτική βούληση που υπήρξε, γιατί 5.000 αστυνομικοί ήταν και πέρυσι και πρόπερσι την ίδια ημέρα. Αυτό που άλλαξε είναι η θέληση για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων», σημείωσε. Υπενθυμίζεται πως έγιναν 33 συλλήψεις και 53 προσαγωγές.

Παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη που στο πρόσωπο του υπουργού προστασίας του πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη η ελληνική αστυνομία κατάφερε να μην υπάρξουν επεισόδια στη χθεσινή επέτειο του Πολυτεχνείου παρά μόνο μικρής έκτασης από τους αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια.