ΠΑΤΡΑ: Τέσσερις συλλήψεις από την Αστυνομία – Υποθέσεις ναρκωτικών, ληστείας, κλοπής και ψευδορκίας και

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 20χρονος , διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πατρών, για συνέργεια σε ληστεία κατά συναυτουργία.
Εξάλλου, συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 61χρονος , διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους για ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Επίσης,συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 38χρονη , διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν (177) ναρκωτικά δισκία.

Τέλος, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 45χρονη, διότι προχθές το μεσημέρι αφαίρεσε από γυναίκα με τη μέθοδο της απασχόλησης το κινητό της τηλέφωνο.