(Βίντεο)-Έζησε τον απόλυτο εφιάλτη εργαζόμενη στην Σαουδική Αραβία – Την είχαν κλειδωμένη, χωρίς φαγητό και της έριχναν καυτό λάδι!

Βασανιστήρια χωρίς προηγούμενο έζησε μια 25χρονη κοπέλα από το Μπαγκλαντές στα χέρια του Σαουδάραβα εργοδότη της. Η 25χρονη Σούμι Άκτερ, έφυγε από το Μπαγκλαντές και πήγε στην Σαουδική Αραβία για να βρει καλύτερη ζωή. Εκεί έπιασε δουλειά στο σπίτι ενός Σαουδάραβα και δεν φανταζόταν τι την περίμενε.

Στο σπίτι του Σαουδάραβα στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, η 25χρονη Σούμι έζησε τον απόλυτο εφιάλτη. Και το ακόμα πιο τραγικό είναι ότι σίγουρα δεν είναι η μόνη που έζησε όσα έζησε στα χέρια του κτήνους.

Η κοπέλα έπιασε δουλειά ως υπηρέτρια στο σπίτι του Σαουδάραβα και σύμφωνα με την ίδια της έριχνε καυτό λάδι στα χέρια της, την άφηνε νηστική, την χτυπούσε και την βίαζε.

Η τραγική της ιστορία έγινε γνωστή από βίντεο που ανέβασε η ίδια στο ίντερνετ και ζητούσε σπαρακτικά βοήθεια. «Δεν θα ζήσω άλλο. Σας παρακαλώ σώστε με. Μέ έχουν κελιδωμένη για 15 ημέρες και δεν μου δίνουν να φάω. Με χτυπούν και ρίχνουν στα χέρια μου καυτό λάδι», έλεγε σε ένα από αυτά. Ο εργοδότης της μάλιστα την «δάνειζε» σε φίλους τους που της συμπεριφέρονταν με τον ίδιο τρόπο!

Τελικά, μετά τον παγκόσμιο σάλο που προκλήθηκε και την παρέμβαση ακόμα και της κυβέρνησης του Μπαγκλαντές, η Σούμι επέστρεψε το πρωί της Παρασκευής στην πατρίδα της όπου καλύτερα να είναι φτωχή αλλά ζωντανή και ελεύθερη…

Μέχρι την τελευταία στιγμή οι αδίστακτοι εργοδότες της αρνούνταν να υπογράψουν τα απαραίτητα έγγραφα που θα της επέτρεπαν να φύγει, ισχυριζόμενοι ότι τους χρωστούσε χρήματα! Στο τέλος Οκτωβρίου μια άλλη γυναίκα από το Μπαγκλαντές που εργαζόταν στην Σαουδική Αραβία επέστρεψε στην χώρα της αλλά σε φέρετρο…

Δείτε την συγκλονιστική έκκληση της κοπέλας που οδήγησε στην διάσωσή της

πηγή: Middleeasteye.net