Η βία δεν έχει θέση στην Παιδεία

«Καθένας από μας κάνει τους στοχασμούς του, ερμηνεύει τα γεγονότα εκείνης της εποχής, επικαιροποιεί στα δεδομένα της σημερινής κοινωνίας και της Πανεπιστημιακής κοινότητας και πορεύεται.
Η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του Πανεπιστημίου είναι αυτονόητη υποχρέωση όλων των μελών του και αποκλειστική ευθύνη της Διοίκησής του. Η βία σε οποιαδήποτε μορφή της, δεν έχει καμία θέση στα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η πρύτανις του Πανεπιστημίου Πατρών Βενετσάνα Κυριαζοπούλου.
Ο εορτασμός στο Πανεπιστήμιο Πατρών έχει ως εξής:
Σήμερα: Ωρα 12.00: Εκθεση Υλικού από το αρχείο της Πάτρας, της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και Τιμητική εκδήλωση στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου Διοίκησης από το Σύλλογο Εργαζομένων του Πανεπιστημίου Πατρών.
Αύριο: Δεν θα λειτουργήσουν οι Διοικητικές Υπηρεσίες και Γραμματείες του Ιδρύματος. Δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα, εργαστηριακές, κλινικές, φροντιστηριακές ασκήσεις και εκπαιδευτικές ασκήσεις υπαίθρου, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας να συμμετέχουν στις σχετικές εκδηλώσεις.
Η κ. Κυριαζοπούλου, θα παραστεί στην επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Ηρώων Πολυτεχνείου & Δημοκρατίας
και στην παλαιά Ασφάλεια Πατρών.