Η Κατερίνα Λέχου για τις Άγριες Μέλισσες: Μετάνιωσα πολύ που…

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Κατερίνα Λέχου ως καλεσμένη στο Πρωινό, είχε αποκαλύψει πως είχε δεχτεί πρόταση να παίξει στις Άγριες Μέλισσες, αλλά αρνήθηκε αφήνοντας να εννοηθεί ότι το είχε μετανιώσει βλέποντας την μεγάλη επιτυχία της σειράς.

Η ηθοποιός ωστόσο επανήλθε και σχολίασε την εν λόγω δήλωσή της, τονίζοντας ότι μετάνιωσε που το είπε καθώς αυτό είναι κάτι που δεν συνηθίζει να κάνει.

Μάλιστα, όπως ανέφερε δεν υπήρξε πάντα η πρώτη επιλογή σε σίριαλ με τα οποία την ταυτίσαμε όπως το Είσαι το ταίρι μου, ή το Νησί. Και τέλος ξεκαθάρισε ότι πολλές φορές γίνονται προτάσεις σε ηθοποιούς, αλλά τελικά δεν τους επιλέγουν και αυτό είναι κάτι που έχει συμβεί και στην ίδια.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Λέχου είπε τα εξής:

«Το ανέφερα. Πολλές προτάσεις μου έχουν γίνει που δεν τις έχω αναφέρει. Επίσης, έχω πει και πολλές φορές ότι σε πολλά σίριαλ που έχω παίξει δεν ήμουν πρώτη επιλογή.

Στο Είσαι το ταίρι μου δεν ήμουν πρώτη επιλογή, στο Νησί δεν ήμουν πρώτη επιλογή, στο Ευτυχισμένοι μαζί ήμουν με άλλες 5. Εν τη ρύμη του λόγου μου ξέφυγε». 

«Ποτέ δεν έχω κάτσει να πω τι μου έχουν προτείνει. Σιγά μην κάτσω να απαριθμήσω αυτά που μου έχουν προτείνει. Εννοείται ότι σε όλους προτείνουν. Όταν γίνονται κουβέντες, βολιδοσκοπούν, τίποτα δεν είναι επίσημο. Παίρνουν 10, μεταξύ των 10 μπορεί να ήμουν κι εγώ», τόνισε η Κατερίνα Λέχου.

Φωτο: ndp