ΑΧΑΪΑ: Ενημέρωση εμπόρων του Αιγίου από τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας για την ανακύκλωση

Στα γραφεία του Εμπορικού Εισαγωγικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας, το απόγευμα της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε αναλυτική ενημέρωση από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου, κ. Καραΐσκο Νικόλαο, με θέμα την ανακύκλωση και την καθαριότητα στο εμπορικό κέντρο και τα περίχωρα

Τονίστηκε ότι σύντομα θα εφαρμοστεί ο Κανονισμός Καθαριότητας, αφού πρώτα ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι πόρτα-πόρτα. Αμέσως μετά θα οριστούν τα πράσινα σημεία και θα καθοριστούν οι κάδοι με διάφορους χρωματισμούς για την ρίψη των σκουπιδιών και των ανακυκλώσιμων .

Ο κύριος Αντιδήμαρχος μας επισήμανε ότι ο κανονισμός καθαριότητας θα εφαρμοστεί στο ακέραιο με την αγαστή συνεργασία όλων μας, αλλά και με την επιβολή προστίμων για όσους συνεχίσουν να ρυπαίνουν την πόλη μας με κάθε τρόπο. Με την συμμετοχή μας στην ανακύκλωση θα συμβάλουμε στην καθαριότητα της πόλης μας, θα βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας για μία καθαρή και όμορφη αγορά όπως επιθυμούμε όλοι μας.

Συνάδελφοι έμποροι στο χέρι μας είναι να συμβάλουμε όλοι μαζί στην επιτυχία της ανακύκλωσης με την ατομική και συλλογική συμμετοχή μας. Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα ανακύκλωσης του Δήμου μας, προτιμήστε συσκευασίες που μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν, εξοικονομείστε χρήματα, αποφεύγετε τα προϊόντα μιας χρήσης.
Με την συμβολή όλων βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής μας, στην αγορά μας, στην επιχείρησή μας, στο σπίτι μας, στην πόλη μας.