Λεωνίδας Κακούρης: Είχε παγώσει το αίμα της. Είδα κι έπαθα να την ηρεμήσω

Ο Λεωνίδας Κακούρης, ο Δούκας Σεβαστός των «Αγριων Μελισσών», συνηθίζει να υποδύεται τον «κακό» χαρακτήρα σε σειρές, και αυτός είναι ο λόγος που στη σειρά του ΑΝΤ1 αρχικά δεν ήθελε τον συγκεκριμένο ρόλο γιατί είχε κουραστεί να παίζει σκοτεινούς ρόλους.

Πριν από τις «Αγριες Μέλισσες» είχε τον ρόλο του «Γιάννη, του φονιά» στη σειρά «Της αγάπης μαχαιριά», αλλά και του «Λευτέρη» στην περυσινή σειρά «Η επιστροφή».

Και είναι τόσο καλός και πειστικός στον ρόλο του κακού, που εξομολογήθηκε ένα απίστευτο περιστατικό από τότε που έπαιζε στην Επιστροφή με τηλεθεάτρια που «πάγωσε», όταν τον είδε και δεν μπορούσε να συνέλθει.

Ο ηθοποιός είπε σε συνέντευξή του στο Page 2 της Νέας Σελίδας:

– Επειδή τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση ερμηνεύεις κυρίως τους ρόλους των κακών, έχει τύχει να συναντήσεις περίεργες αντιδράσεις από τον κόσμο στον δρόμο;

«Το πιο χαρακτηριστικό που θυμάμαι είναι όταν πέρσι έπαιζα στην «Επιστροφή», που με είδε μια κυρία ξαφνικά μπροστά της και από το βλέμμα της κατάλαβα ότι είχε παγώσει το αίμα της.

Είδα κι έπαθα να την ηρεμήσω και να της εξηγήσω ότι είναι άλλο αυτό που κάνουμε στην τηλεόραση κι άλλο αυτό που είμαστε στη ζωή μας.

Τώρα ο κόσμος είναι πολύ ζεστός και μου μιλούν γενικά για τη σειρά, λέγοντάς μου ότι οι ‘Άγριες Μέλισσες’ έχουν γεμίσει τα βράδια τους», δηλώνει ο ηθοποιός που εκτός από «κακούς» ρόλους έχει χαρίσει τη φωνή του και σε ήρωες παιδικών ταινιών.

Σε άλλη συνέντευξή του είχε εξομολογηθεί ότι δεν αφήνει τα παιδιά του να δουν Άγριες Μέλισσες και αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο διαπαιδαγώγησής τους.

«Τα παιδιά μου δεν με έχουν δει στις «Μέλισσες» και γενικότερα δεν μου αρέσει να με βλέπουν, γιατί δεν θέλω να έχω την αίσθηση ότι ο πατέρας τους κάνει μια ιδιαίτερη δουλειά. Και την αναγνωρισιμότητα που μπορεί να προσφέρει το επάγγελμά μου προσπαθώ να την υποβαθμίσω. Ακόμα και τις μεταγλωττίσεις που έκανα σε παιδικές ταινίες, ενώ τις έχουν δει άπειρες φορές, δεν ήξεραν ότι αυτή είναι η φωνή του μπαμπά».

thetoc.gr