Παναθηναϊκός: Παίκτες και προπονητικό team ζήτησαν συγγνώμη μετά από το ξέσπασμα Γιαννακόπουλου

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε απόψε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους, έπειτα από τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα Πατρών στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- πως «αυτό που με έχει ενοχλήσει είναι ότι κανείς από εσάς δεν είχε τα αρχ@@ να ζητήσει συγγνώμη! Από τον κόσμο και από τη διοίκηση…».

Έπειτα από λίγο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, οι προπονητές και οι παίκτες των «πράσινων» ζήτησαν συγγνώμη ως ομάδα και υποσχέθηκαν άμεση βελτίωση ενόψει της συνέχειας.

Με αφορμή, λοιπόν την ήττα από τον Προμηθέα Πάτρας και τον αποκλεισμό από την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, οι αθλητές και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού προχώρησαν στην παρακάτω δήλωση: «Ως ομάδα θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για τη χθεσινή μας απόδοση τόσο από τους φιλάθλους μας όσο και από τον πρόεδρο. Ο αποκλεισμός μας είναι απολύτως απαράδεκτος και από τη μεριά μας υποσχόμαστε πως θα αλλάξουμε την εικόνα μας άμεσα».

Γιαννακόπουλος του Παναθηναϊκού: Δεν είχατε @@ να ζητήσετε συγγνώμη
Υπενθυμίζεται ότι, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού της Δευτέρας (11/11) και έθεσε παίκτες και προπονητικό τιμ προ των ευθυνών τους, έπειτα από τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα Πάτρας στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το κλίμα στο «τριφύλλι» είναι πολύ βαρύ έπειτα από τον πρόωρο αποκλεισμό στη διοργάνωση, καθώς οι «πράσινοι» έμειναν εκτός ημιτελικών για πρώτη φορά έπειτα από 16 χρόνια. Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν πείθει στις πρώτες αγωνιστικές της Euroleague και ο αποκλεισμός από τους Πατρινούς… ταρακούνησε το οικοδόμημα. Αμέσως μετά την ήττα με 81-79 άπαντες, παίκτες και τεχνικό επιτελείο τέθηκαν προ των ευθυνών τους.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο τέλος της αποψινής προπόνησης ενόψει του αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου και χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα. «Αυτό που με έχει ενοχλήσει είναι ότι κανείς από εσάς δεν είχε τα αρχ@@ να ζητήσει συγγνώμη! Από τον κόσμο και από τη διοίκηση! Περιμένω να ζητήσετε συγγνώμη! Ήδη έχετε δυο εκτός προγράμματος ήττες. Είναι ντροπή για τον σύλλογο αυτό που έγινε! Να καταλάβετε που παίζετε! Τα παπούτσια σας κοστίζουν περισσότερο από το μπάτζετ του Προμηθέα», είπε.

Στη συνέχεια απευθύνθηκε προς συγκεκριμένους παίκτες: «Ξέρω που πάτε, πότε πάτε και τι πίνετε! Έτσι και μάθω ότι είστε έξω σε μέρα εκτός ρεπό, θα σας κόψω τα συμβόλαια! Αν χάσετε ξανά εκτός προγράμματος, θα σπάσω συμβόλαια! Στις νίκες είστε καλοί, στους πανηγυρισμούς είστε πρώτοι! Στις ήττες εξαφανίζεστε! Ο Καλάθης δίνει το 300% και τα περιμένετε όλα από αυτόν! Ντροπή σας».