Επιδιώκουν πάση θυσία, με κλήσεις σε απολογία, με μηνύσεις και αγωγές να κάμψουν την δυναμική μας

Στοχοποιημένο και μάλιστα ΕΝΤΟΝΑ φαίνεται να είναι τον τελευταίο καιρό το Νοσοκομειακό Συνδικαλιστικό Κίνημα και συγκεκριμένα:
ü Τόσο το ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΠΟΕΔΗΝ και ιδιαιτέρως ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ο οποίος ακόμη μια φορά θα παραβρεθεί αύριο στις αίθουσες του εφετείου Πατρών, μηνυμένος από την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ζακύνθου.
ü Όσο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, που σήμερα παραβρέθηκε στα Δικαστήρια για την είς βάρος του αγωγή από ειδικευόμενο Ιατρό του Νοσοκομείου μας, επειδή υπερασπιστήκαμε τα δημοκρατικά και εργασιακά δικαιώματα των Συναδέλφων μελών μας και χθες στις ανακριτικές αρχές μετά από έγγραφη προσφυγή του Διοικητή του Νοσοκομείου και του Υποδιοικητή της 6ης Υ.Πε, γιατί ¨τόλμησε¨ να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις υπερασπιζόμενο την νομιμότητα.
ü Άλλα ο Πρόεδρος του Σωματείου μας που χθες κατέθεσε την απολογία του σε κλήση που δέχθηκε για συνδικαλιστικές πράξεις και ενέργειες του 2013 και του 2014, για τις οποίες την 20/1/2020 οδηγείται εκ νέου στα δικαστήρια μηνυόμενος από τον Νομικό Σύμβουλο της 6ης Υ.Πε.
ü Καθώς επίσης και πολλοί άλλοι Συνάδελφοί μας που τολμούν και σηκώνουν κεφάλι.
Από τα προαναφερόμενα, που δεν είναι και τα μοναδικά στη χώρα μας, συνολικά για το Συνδικαλιστικό μας κίνημα και τους Συνδικαλιστές μας, φαίνεται ότι η δυναμική που αναπτύσσουμε, υπερασπιζόμενοι την δημόσια υγεία, τους Εργαζόμενους και τους χώρους που υπηρετούμε, πειράζουν πολλούς και πάρα πολύ.
Και γι΄ αυτόν τον λόγο
Επιδιώκουν πάση θυσία, με κλήσεις σε απολογία, με μηνύσεις και αγωγές να κάμψουν την δυναμική μας και όχι μόνον, στόχους που σαφώς δεν θα πετύχουν όσα μέσα και αν χρησιμοποιήσουν.
Για όλα αυτά τα προαναφερόμενα, που δεν είναι και τα μόνα όπως προαναφέρουμε, καλούμε τον αρμόδιο υπουργό υγείας σε ότι αφορά τον χώρο μας, αλλά και την Διοίκηση της 6ης Υ.Πε σε ότι αφορά την περιοχή μας, να παρέμβουν και να διασφαλίσουν την απρόσκοπτη συνδικαλιστική μας λειτουργία, την οποία σε αντίθετη περίπτωση σαφώς και θα διεκδικήσουμε με ότι μέσο διαθέτουμε ακόμη και δικαστικώς.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ¨Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨
ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ¨Ο ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑΣ¨