(Βίντεο-Φωτο)-Σλούκας: Αντιδράσεις επειδή δεν κράτησε πανό για τον Κεμάλ

Αντιδράσεις για τον Κώστα Σλούκα επειδή δεν κράτησε το πανό για τον Κεμάλ. Τι απάντησε ο ίδιος.

Διαστάσεις έλαβε στην Τουρκία η επιλογή του Κώστα Σλούκα να μην κρατήσει πανό με τον Κεμάλ Ατατούρκ όπως έκαναν συμπαίκτες του στη Φενέρμπαχτσε.

Συγκεκριμένα, παίκτες της ομάδας  κατά την είσοδό τους στο γήπεδο για τον αγώνα με την Μπεσίκτας, κράτησαν το πανό, το οποίο έγραφε «θυμόμαστε με νοσταλγία και σεβασμό» θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του Κεμάλ Ατατούρκ 81 χρόνια από τον θάνατό του. Το πανό όμως ο Κώστας Σλούκας δεν το άγγιξε καν. Φίλοι της Φενέρμπαχτσε έκριναν προσβλητική την κίνηση  του αθλητή ενώ θέση εναντίον του πήρε και ο Τούρκος σέντερ Σεμίχ Ερντέν γράφοντας στο Twitter: «Σλούκα, δεν θα τρως ψωμί σε αυτή τη χώρα χωρίς να σέβεσαι τον ιδρυτή μας! Θα δείχνεις σεβασμό στον πρόγονο μας, τον οποίο σέβονται σε όλο τον κόσμο».

Ενσωματωμένο βίντεο

Από την πλευρά του ο Έλληνας διεθνής κράτησε χαμηλούς τόνους και τόνισε πως σέβεται την χώρα που εργάζεται, όπως και την ομάδα του.

«Κανένας δεν μπορεί να πει ότι δεν σεβάστηκα. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για την χώρα και την ομάδα. Για την ακρίβεια τίποτα δεν έγινε συνειδητά. Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και δεν το κατάλαβα εγκαίρως. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι και πως έχω παλέψει για την ομάδα. Στην τελική, βρίσκομαι στην Τουρκία και την Φενέρ για πέντε χρόνια. Έχω παλέψει για την χώρα και την ομάδα. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι έδειξα ασέβεια. Υπάρχει μεγάλη ιστορία πίσω από αυτή τη χώρα και το ξέρω. Πάντα το σέβομαι. Ναι, είμαι Έλληνας, αλλά είμαι εδώ κάθε μέρα και η Φενέρμπαχτσε εκπροσωπεί την Τουρκία», είπε χαρακτηριστικά.