Στο σφυρί η βίλα του Γιώργου Ανατολάκη για χρέη 606.000 ευρώ

Τις δεκαετίες του ’90 και του 2000 μεσουρανούσε στα ελληνικά γήπεδα κυρίως με τη φανέλα του Ολυμπιακού, κερδίζοντας πρωταθλήματα και παίζοντας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπορεί να μη σκόραρε συχνά, αφού η θέση που αγωνιζόταν ήταν αυτή του κεντρικού αμυντικού (στόπερ), ωστόσο ο Γιώργος Ανατολάκης διακρινόταν για το πάθος και τον δυναμισμό του. Όταν κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα άλλο “γήπεδο”, αυτό της πολιτικής. Και τα κατάφερε. Εξελέγη βουλευτής με το ΛΑΟΣ και μάλιστα πρώτος από το κόμμα του.

Ωστόσο, αυτές οι εποχές των επιτυχιών έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, όπως φαίνεται, για τον πρώην βουλευτή και βετεράνο ποδοσφαιριστή Γιώργο Ανατολάκη. Στα 45 του χρόνια είδε την πολυτελή κατοικία που απέκτησε στη Βούλα – τους κόπους μίας ζωής- να χάνεται λόγω οφειλών. Πριν από λίγες ημέρες, το σπίτι του Γιώργου Ανατολάκη βγήκε σε πλειστηριασμό και άλλαξε χέρια αντί του ποσού των 500.000 ευρώ. Μάλιστα, το χρέος του πρώην βουλευτή προς την τράπεζα είναι πολλαπλάσιο, κάτι που σημαίνει ότι ο οικονομικός του Γολγοθάς δεν τελείωσε με την απώλεια του σπιτιού του.

Ο Γιώργος Ανατολάκης ενημερώθηκε για την απώλεια της κατοικίας του από την οθόνη του υπολογιστή του, καθώς οι πλειστηριασμοί διενεργούνται πλέον ηλεκτρονικά. Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός, λοιπόν, του σπιτιού του ήταν προγραμματισμένος για τις 30 Οκτωβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10 το πρωί. Το σπίτι βγήκε στο σφυρί έπειτα από έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης υπέρ τράπεζας για ποσό 200.000 ευρώ, που είναι μέρος της συνολικής του οφειλής. Εις βάρος του οφειλέτη “τρέχουν” τέσσερις προσημειώσεις συνολικού ύψους 606.000 ευρώ.

Πηγή: Realnews