ΠΑΤΡΑ: Παρουσιάζεται, σήμερα, το βιβλίο του Πάνου Σόμπολου «Εγκλήματα γένους θηλυκού στην Ελλάδα»

Ο γνωστός αστυνομικός ρεπόρτερ και πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ επί σειρά ετών, Πάνος Σόμπολος θα έρθει στην Πάτρα για να παρουσιάσει το νέο του βιβλίο του με τίτλο “Εγκλήματα γένους θηλυκού στην Ελλάδα” σε εκδήλωση που συνδιοργανώνουν οι εκδόσεις Πατάκη & το βιβλιοπωλείο Discover στο χώρο του βιβλιοπωλείου στη Βούρβαχη 3, κάτω από την Κορίνθου, κοντά στην πλ. Γεωργίου.

“Εγκλήματα γένους θηλυκού περιλαμβάνει το πέμπτο βιβλίο μου. Πρόκειται για γυναίκες όλων των ηλικιών που έφτασαν να εγκληματήσουν, για διάφορες αιτίες” αναφέρει ο συγγραφέας.

Στην εκδήλωση που προγραμματίζεται να γίνει σήμερα 11 Νοεμβρίου 2019 στις 19.00 θα μιλήσουν όπως έγινε γνωστό, η δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος Κρίστυ Κουνινιώτη, η δημοσιογράφος Βίκυ Μαυρομάτη από το Achaia tv, η δημοσιογράφος Λίνα Μπάστα από το κανάλι Ioniantv & η δημοσιογράφος Μαρία Ορφανού από την εφημερίδα «Η Γνώμη». Την εκδήλωση θα συντονίσει η Βικτωρία Δαράτου ανταποκρίτρια του Alpha tv στη Δυτ. Ελλάδα, η οποία δημοσιογραφεί και στο site tempo24.