Μητσοτάκης: Τελειώνουμε με τις γιάφκες των μπαχαλάκηδων στα πανεπιστήμια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι οι Ελληνες θα αισθανθούν και πάλι ασφαλείς, κάνοντας αναφορά τόσο στην εξάρθρωση της οργάνωσης Επαναστατική Αυτοάμυνα, από την αντιτρομοκρατική, όσο και στην επιχείρηση της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Τελειώνουμε με τις γιάφκες των μπαχαλάκηδων, των κατασκευαστών μολότοφ και των διακινητών εντός των πανεπιστημίων», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός αναφερόταν στην επιχείρηση που κάνει η αστυνομία στην ΑΣΟΕΕ από νωρίς το πρωί της Κυριακής έπειτα από καταγγελίες ότι στους χώρους του πανεπιστημίου κατασκευάζονται βόμβες μολότοφ. «Αυτά τελειώνουν. Τα πανεπιστήμια αποδίδονται στους φοιτητές και τους εργαζομένους», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Μητσοτάκης: Εξαρθρώθηκε επικίνδυνος βραχίονας της τρομοκρατίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε εκτενή αναφορά και στην επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, κατά την οποία εξαρθρώθηκε η οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα.

«Συγχαίρω την αντιτρομοκρατική για την πολύ μεγάλη επιτυχία. Εξάρθρωσαν έναν πολύ επικίνδυνο επιχειρησιακό βραχίονα της νέας ελληνικής τρομοκρατίας», είπε ο πρωθυπουργός, ενώ αναφερόμενος στην ενίσχυση της ασφάλειας σημείωσε ότι 1.500 νέοι αστυνομικοί ολοκληρώνουν την εκπαίδευσή τους και οι πρώτοι τις επόμενες εβδομάδες θα βγουν στην Αθήνα, όπως και ότι επανασυστήθηκε η ομάδα «Δέλτα», που θα αρχίσει να επιχειρεί τις επόμενες ημέρες.