(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Ο Δήμος Αιγιαλείας επέστρεψε σε διεθνείς εκθέσεις

Μετά από χρόνια, ο Δήμος Αιγιαλείας επιστρέφει στις διεθνείς εκθέσεις που προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες και διαφημίζουν τις ομορφιές και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής σε ευρύτερο πλαίσιο.

Ο αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου κ. Στράτος Βαρδάκης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τη δημοφιλή έκθεση PHILOXENIA (8-10 Νοεμβρίου), μιας και η Αιγιάλεια συμμετέχει στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε ένα “βήμα αξιώσεων για την ανάδειξη και προώθηση του τόπου μας” όπως τονίζει ο κ. Βαρδάκης.

H Philoxenia, εδώ και 35 χρόνια υποδέχεται και φιλοξενεί εκθέτες και επισκέπτες της ελληνικής και διεθνούς τουριστικής αγοράς, αποτελώντας εκθεσιακό και συνεδριακό κόμβο συνάντησης φορέων και ιδιωτών του τουρισμού, ενώ λαμβάνουν χώρα πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις με θεματικές παρουσιάσεις, ημερίδες και δράσεις μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα.

Την έκθεση επισκέφθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, που είχαν ολιγόλεπτες εγκάρδιες συναντήσεις με τον κ. Βαρδάκη.