ΠΑΤΡΑ: Συνελήφθη διακινητής μεταναστών και επτά αλλοδαποί – Κανονικό πέρασμα λαθραίων το λιμάνι

Στη σύλληψη ενός 51χρονου αλλοδαπού διακινητή αλλοδαπών προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω ως οδηγός φορτηγού, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, μετέφερε σε εμφανή θέση εντός του χώρου του φορτίου , πέντε αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Το φορτηγό που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά κατασχέθηκε.

Επίσης, στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 33 ετών, προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του της Λιμενικής Αρχής Πάτρας, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, η 33χρονη κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα, με την άμεση συνέργεια του 33χρονου, ο οποίος τον συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.