ΠΑΤΡΑ: Διάκριση σε διεθνή διαγωνισμό, για τη Λέσχη Ρομποτικής Φοιτητών του Πανεπιστημίου

Τη 2η και 4η θέση σε παγκόσμιο επίπεδο κατέκτησε η Λέσχη Ρομποτικής των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών συμμετέχοντας στον διεθνή διαγωνισμό Ρομποτικής Robochallenge 2019 στην κατηγορία Line Follower Enhanced, που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας από 1 έως 3 Νοεμβρίου 2019.

Στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε για 12η συνεχόμενη χρονιά, συμμετείχαν, με ιδιαίτερα υψηλό ανταγωνισμό, περισσότερα από 550 ρομπότ συνολικά, με συμμετοχές από χώρες όπως η Ιαπωνία, Μ. Βρετανία, Ταϊλάνδη, Μεξικό, κλπ. Η Λέσχη Ρομποτικής όπως αναφέρει το δελτίο της Πρυτανείας Πατρών, αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα διεπιστημονικής προσπάθειας φοιτητών από Τμήματα της Πολυτεχνικής Σχολής (Τμήμα Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών, Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Πληροφορικής, Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών) που αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο των διαχρονικών αποτελεσμάτων που παράγονται από τους φοιτητές του Ιδρύματός μας.

advertisement

Be the first to comment on "ΠΑΤΡΑ: Διάκριση σε διεθνή διαγωνισμό, για τη Λέσχη Ρομποτικής Φοιτητών του Πανεπιστημίου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.