Δήλωση Νίκου Κανελλάκη για τη ονοματοδοσία του κλειστού στο Κουκούλι

O πρώην πρόεδρος του ΠΕΑΚ Πάτρας, Νίκος Κανελλάκης σχετικά με την απόφαση να δοθεί το όνομα «Κώστας Πετρόπουλος» στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι, δηλώνει τα εξής:

«Ενημερώθηκα από ανακοίνωση της νυν διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας ότι αποφάσισε να ονομαστεί το κλειστό στο Κουκούλι σε «Κώστας Πετρόπουλος».

Με την απόφαση αυτή, φυσικά, ουδείς μπορεί να διαφωνήσει. Είναι η ελάχιστη οφειλόμενη τιμή σε έναν παίχτη που μεγαλούργησε και τίμησε την Πάτρα.

Μόνο, που η απόφαση αυτή, η οποία παρουσιάστηκε στην ανακοίνωση της νέας διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας ως δική της, έχει ληφθεί από την προηγούμενη διοίκηση και έχει ανακοινωθεί από τον Φεβρουάριο του 2019…

Τα νέα μέλη της διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας, στην προσπάθειά τους να δείξουν ότι παράγουν έργο, ανακοινώνουν τα ήδη αποφασισμένα και ανακοινωμένα.

Δεν μου προκαλεί εντύπωση. Το ίδιο πράττει και ο πρωθυπουργός, παρουσιάζοντας ως δικές του αποφάσεις, τις αποφάσεις της προηγούμενης κυβέρνησης…

Εκείνο που μου προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός, ότι αγνοούν τις συνεχείς εκκλήσεις μας, δημόσιες και  μη, να γίνει η παράδοση – παραλαβή της διοίκησης του ΠΕΑΚ.

Εάν αυτή η συνάντηση είχε γίνει, τότε θα γνώριζαν για την απόφαση ονοματοδοσίας του κλειστού στο Κουκούλι, η οποία ελήφθη ομόφωνα σε συνεδρίαση της Επιτροπής Διοίκηση του ΠΕΑΚ Πάτρας, αλλά και για τους λόγους που δεν υλοποιήθηκε επί των ημερών μας.

Τους καλώ, για άλλη μία φορά, να συναντηθούμε όλα τα μέλη της απελθούσας διοίκησης με τα μέλη της νέας διοίκησης, ώστε να τους ενημερώσουμε διεξοδικά για το τι έχουμε κάνει αυτά τα χρόνια που είχαμε την ευθύνη του ΠΕΑΚ, ποιες είναι οι εκκρεμότητες και ποια ήταν τα σχέδιά μας για τα επόμενα βήματα για την περαιτέρω ανάπτυξη των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων της Πάτρας.

Η  ευθύνη πλέον είναι ολοκληρωτικά δική τους.