Ζωζώ Σαπουντζάκη: Είμαι με έναν κύριο εδώ και πολλά χρόνια-«Αγαπούσα πάντα τα παιδιά, αλλά δεν έτυχε να κάνω»

Μια ζωή σαν παραμύθι έζησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη όπως την εξιστόρησε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και στην Ελεωνόρα Μελέτη.

«Δεν έκανα τρέλες. Ήμουν πάντα σοβαρή στη δουλειά μου και ο κόσμος το εισέπραττε» είπε τονίζοντας ότι αυτή ήταν που λάνσαρε το σπάσιμο των πιάτων.

 

Η 86χρονη σήμερα ηθοποιός, τραγουδίστρια και show woman μίλησε για τις εμπειρίες της στην Αμερική. «Έκανα οντισιόν στην Αμερική για πλάκα και τελικά έκλεισα τα μεγαλύτερα συμβόλαια».

Όπως είπε επέστρεψε στην Ελλάδα για έναν άνδρα που ήθελε να παντρευτεί. Όμως ο γάμος αυτός δεν έγινε ποτέ γιατί, όπως είπε, εκείνος δεν μπόρεσε να πάρει διαζύγιο από τη σύζυγό του.

Ο πρώτος της γάμος ήταν σε νεαρή ηλικία με έναν γιατρό 22 χρόνια μεγαλύτερό της, επειδή η μητέρα της ήθελε να πάρει επιστήμονα. «Ήμουν άπειρη, η μάνα μου δεν ήθελε το θέατρο» είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη. «Ήταν και κακός, λυπάμαι που το λέω» ανέφερε, μιλώντας για τον γάμο της που κράτησε μόλις 3 μήνες.

Η δημοφιλής ηθοποιός περιέγραψε πώς σε ένα κέντρο της Νέας Υόρκης βρέθηκαν να βλέπουν το πρόγραμμά της ο Αριστοτέλης Ωνάσης με την παρέα του και μόνος του ο Νιάρχος. «Μου έδινε χρήματα την ώρα που τραγουδούσα. “Για σένα τα δίνω τα χρήματα, εσύ είσαι στην ξενιτιά” , μου είπε. Μου έδωσε 1.000 δολάρια […] Ο Ωνάσης ήταν μεγάλος γλεντζές, ο Νιάρχος ήταν πάντα μόνος».

«Αγαπούσα πάντα τα παιδιά, αλλά δεν έτυχε να κάνω» είπε. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι έχει πολλά χρόνια σχέση με «κάποιον κύριο». «Έχω κάνει πολλά ταξίδια μαζί του» είπε.