Σάλος στο ΑΠΘ με τη σεξουαλική παρενόχληση φοιτήτριας -Στη βιβλιοθήκη, ενώ διάβαζε

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο σεξουαλικής παρενόχλησης σημειώθηκε χθες το μεσημέρι σε βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα thestival.gr, μια 20χρονη φοιτήτρια ενώ διάβαζε ξαφνικά αισθάνθηκε κάτι να την ακουμπά στην πλάτη. Απλωσε το χέρι της και διαπίστωσε ότι η μπλούζα της είχε λερωθεί από σπέρμα. Οταν γύρισε το κεφάλι της είδε έναν νεαρό να την κοιτά και στη συνέχεια να τρέπεται σε φυγή. Τότε εκείνη στη θέα του νεαρού να τρέχει έβαλε τις φωνές, ζητώντας βοήθεια από τους παρευρισκόμενους.

Ακινητοποίησαν τον νεαρό μετά από καταδίωξη
Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο υπεύθυνος της βιβλιοθήκης άρχισε να καταδιώκει τον νεαρό και με την βοήθεια ενός φύλακα, τον ακινητοποίησαν κοντά στην Θεολογική Σχολή. Τότε εκείνος παραδέχθηκε ότι είναι φοιτητής του ΑΠΘ και στιγμές αργότερα στο σημείο έφτασε η ΕΛ.ΑΣ που προχώρησε στη σύλληψή του.
Ο φοιτητής παραδέχτηκε την πράξη του και φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το έκανε γιατί εκείνη τη στιγμή ήθελε να εκτονωθεί. Σε βάρος του θα σχηματιστεί δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.