Πιτίνο: Αν αναλάβω την Εθνική Ελλάδας δεν θα ζητήσω… ούτε σεντ

Μετά τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΟΚ στον ΣΠΟΡ Fm για τον Ρικ Πιτίνο και την εκτίμηση ότι θα υπάρξει συμφωνία μαζί του, το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού και αφού τον ενημέρωσε για τα όσα είπε ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ, ο Αμερικανός τεχνικός τόνισε ότι θα ήταν μεγάλη τιμή για εκείνον να κοουτσάρει την Εθνική Ελλάδας ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν είναι θέμα χρημάτων.

Παρόλα αυτά έσπευσε να πει ότι ακόμα δεν είναι τίποτε το οριστικό με τον ίδιο να «πετάει» απόψε για την Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. 

Πάντως και σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο… εύκολη δεν είναι η υπόθεση και αυτό διότι υπάρχουν πολλές αντικειμενικές δυσκολίες που έχουν να κάνουν με την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Προολυμπιακό τουρνουά, όπως επίσης και το γεγονός ότι δεν πρόκειται να φιλοξενηθεί στην Ελλάδα.

«Πετάω απόψε για την Ελλάδα προκειμένου να συναντηθώ με την Ελληνική Ομοσπονδία Μπάσκετ. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Αν αποφασίσω να αναλάβω την ομάδα, δεν πρόκειται να πάρω καθόλου χρήματα. Ούτε σεντ. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να εκπροσωπήσω τους ανθρώπους της Ελλάδας» ήταν τα λόγια του Hall Of Famer στο gazzetta.gr.