Τηλεθέαση: Πρώτο με απώλειες το «Κόκκινο Ποτάμι» -Έσκισε το The Voice

Βράδυ Κυριακής με νέο επεισόδιο για το «Κόκκινο Ποτάμι», αλλά και δύο talent show, σε ANT1 και ΣΚΑΪ στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης.

 

Το OPEN επέστρεψε με ένα νέο επεισόδιο της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» και κέρδισε την μάχη της τηλεθέασης μεταξύ 21.00 και 22.00 το βράδυ. Παρόλα αυτά, η σειρά του Μανούσου Μανουσάκη κατέγραψε σημαντική πτώση σε σχέση με την τηλεθέαση των περασμένων εβδομάδων. Το σίριαλ σημείωσε ποσοστό 21,8% στο νεανικό κοινό και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Nielsen.

Τι τηλεθέαση έκαναν The Voice και Final Four
Το The Voice το βράδυ της Κυριακής είχε απ’ όλα. Συγκίνηση, αλλά και εκπλήξεις με την εμφάνισή του Στέλιου Ρόκκου στη σκηνή. Οι τηλεθεατές επιβράβευσαν το talent show με τηλεθέαση που στο σύνολο της προβολής του έφτασε το 27% στο δυναμικό κοινό. Το The Voice ήταν πρώτο στην τηλεθέαση σε όλη τη διάρκεια προβολής του, με εξαίρεση την πρώτη ώρα, που όπως είπαμε την πρωτιά κέρδισε η σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι».
Την ίδια ώρα, στον ANT1, το Final Four έμενε πίσω από τον ανταγωνισμό με τηλεθέαση που περιορίστηκε στο 13,8%, από τις 21.00 ως και τις 23.30 οπότε και προβλήθηκε στη συχνότητα του σταθμού.