Πρακτικές για πολιτικοσυνδικαλιστικές ενέργειες και πράξεις

Αντιπροσωπεία του Σωματείου μας, ανταποκρινόμενοι σε κάλεσμα ¨τρίτων¨, παραβρέθηκε στη σημερινή επίσκεψη του πρώην Υπουργού Υγείας του Κου Ξανθού στο Νοσοκομείο μας.
Στην συνάντηση αυτή, όπου αμφισβητήσαμε πάρα πολλά από τα αναφερόμενα κυβερνητικά τους επιτεύγματα, θίξαμε όλα εκείνα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν το Νοσοκομείο μας, τα ζητήματα που τους θέταμε όταν ήταν στην κυβέρνηση και τα οποία δυστυχώς δεν αντιμετωπίστηκαν, όπως:
 Η περίπτωση του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, τα λάθη και τις παραλήψεις του, που μας ταλαιπώρησαν επί πολύ, χωρίς αποτέλεσμα. Πρόβλημα που σε συνάρτηση με τις σχετικές παρανομίες του Διοικητή, οδηγηθήκαμε σε κινητοποιήσεις, για τις οποίες συρθήκαμε στα Δικαστήρια, μετά από την προσφυγή του παρανομούντα Διοικητή, που αυτοί διόρισαν.
 Η περίπτωση των νέων κτιριακών υποδομών, που διεκδικούσαμε και διεκδικούμε, τις σχετικές δεσμεύσεις και δυστυχώς χωρίς αντίκρισμα εξαγγελίες Πολάκη.
 Η περίπτωση της μεταστέγασης, που έγινε κακήν-κακώς επί των ημερών τους, πρόχειρα και επιπόλαια, χωρίς ποτέ να εισακουστούν οι σοβαρές και ουσιαστικές προτάσεις μας και παρατηρήσεις μας και βεβαίως χωρίς κανέναν σχεδιασμό, αφήνοντας άστεγες 150 και πλέον κλίνες απαραίτητες για την περιοχή μας.
 Το μεγάλο έλλειμμα επικοινωνίας και συνεργασίας με την Διοίκηση του Ιδρύματος την Διοίκηση που είχαν διορίσει σ΄ αυτόν εδώ τον χώρο, που συνεχίζει να υφίσταται μέχρι και σήμερα.
 Το μεγάλο έλλειμμα στη πρωτοβάθμια περίθαλψη και την προληπτική ιατρική, που επίσης δεν αντιμετωπίστηκαν.
Θίξαμε επίσης τις κλίσεις σε απολογία και τις δικαστικές προσφυγές της Διοίκησης εναντίον των Συνδικαλιστών κλπ μελών του Σωματείου μας, που έχουν συγκεκριμένους εντεταλμένους στόχους, όπου ό Κος Ξανθός ανέφερε ότι δεν τους εκφράζουν και δεν υιοθετούν τέτοιες διαδικασίες και τέτοιες πρακτικές για πολιτικοσυνδικαλιστικές ενέργειες και πράξεις.

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ¨Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨
ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ¨Ο ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑΣ¨