ΠΑΤΡΑ: Η κωμωδία «Οι Αταίριαστοι» σε σκηνοθεσία Μίλτου Νίκα – Για όλο τον Νοέμβριο

Η κωμωδία «Οι Αταίριαστοι» σε σκηνοθεσία Μίλτου Νίκα, θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στις 21.15 στο Επίκεντρο+ όπου και θα παρουσιάζεται για όλο τον Νοέμβριο.
Το έργο είναι βασισμένο σε ένα από τα πιο δημοφιλή έργα του μεγάλου Αμερικανού συγγραφέα Νηλ Σάιμον «Odd Couple» και μας μεταφέρει στο καλοκαίρι του 1969 στη Νέα Υόρκη όπου δύο φίλοι αποφασίζουν να συγκατοικήσουν. Οι εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες τους θα τους οδηγήσουν σε μια συγκατοίκηση με εκρηκτικές κωμικές καταστάσεις που θα δοκιμάσει τις αντοχές τους. Σύντομα το σπίτι τους θα γίνει ένα πεδίο μάχης και οι αταίριαστοι φίλοι θα παλέψουν για να σώσουν την ψυχική τους ηρεμία αλλά και τη φιλία τους.
Παίζουν οι: Λεωνίδας Εφραιμίδης, Ολγα Καραμπέρη, Γιώργος Ματζώρος, Μάκης Νικολόπουλος, Γιάννης Πετρούτσος, Τζάννα Σουτέρα και Κώστας Τσορτός.
Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι της Μαρίας Βασιλάκη, οι φωτισμοί του Νίκου Σωτηρόπουλου, βοηθός σκηνοθέτη είναι η Λούσυ Βισίλια, στον χειρισμό της κονσόλας είναι ο Νίκος Γιατράκος, οι κομμώσεις και το μακιγιάζ έγινε από το ΙΕΚ Δέλτα 360Ο, οι φωτογραφίες είναι του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου, η βιντεοσκόπηση της παράστασης του Χρήστου Διαμαντόπουλου, ο δημιουργικός σχεδιασμός του Φίλιππου Μποτώνη, η οργάνωση παραγωγής της Ιλιας Ράγκου και η παραγωγή του Επίκεντρο+.
Ημέρες παραστάσεων: Πέμπτη – Σάββατο στις 9:15 μ.μ. και Κυριακή στις 8:00 μ.μ. Εισιτήρια: 10 ευρώ γενική είσοδος. Πληροφορίες – κρατήσεις: 2610 46 10 50.