(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Η ενημερωτική εκδήλωση «Πότε πάμε στο γιατρό» στο Κ.Υ Χαλανδρίτσας

Πραγματοποιήθηκε στο Κ.Υ. Χαλανδρίτσας με μεγάλη επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα “Πότε πάμε στο γιατρό”.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών σε θέματα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας & πρόληψης. Ομιλητής ήταν ο Ομότιμος Καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας κ. Χρυσανθόπουλος Κωνσταντίνος, την οποία και παρακολούθησε πλήθος κατοίκων της περιοχής.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Κ.Υ. Χαλανδρίτσας, το Σύλλογο Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος περιοχής Κ.Υ.Χ., το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κ.Υ.Χ. και το Δήμο Ερυμάνθου.
Τον ομιλητή προλόγισε και ευχαρίστησε εκ μέρους των συνδιοργανωτών ο Διευθυντής του ΚΥΧ κ. Γρηγόρης Αλόκριος. Ακολούθως ο Δήμαρχος Ερυμάνθου κ. Θεόδωρος Μπαρής εξήρε και συνεχάρη τους διοργανωτές και καλωσόρισε τον ομιλητή, το ίδιο και ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών π. Δημήτριος Παπαγεωργίου.
Πριν την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ο εσπερινός με αφορμή την εορτή των Αγ. Αναργύρων (πανηγυρίζει ο ομώνυμος ναός που βρίσκεται στο προαύλιο του Κ.Υ.Χ.). Ακολούθησε κέρασμα με προσφορές κατοίκων της περιοχής και των εργαζομένων στο Κ.Υ.Χ. προς όλους τους παρευρισκομένους.
Στη συνέχεια με γλαφυρό και τεκμηριωμένο τρόπο ο κ. Χρυσανθόπουλος περιέγραψε πότε θα πρέπει να απευθυνόμαστε σε γιατρό και πότε δεν είναι απαραίτητο. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις του κοινού και με πλούσια συζήτηση.