(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Εθελοντική αιμοδοσία του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιάλειας μαζί με ΔΗΚΕΠΑ

Με απρόσμενη μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων εμπόρων και συμπολιτών μας, πραγματοποιήθηκε η 1η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου μας και τέθηκε σε λειτουργία η Τράπεζας Αίματος του Εμπορικού Εισαγωγικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας, υπό την Αιγίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Την εκδήλωση της αιμοδοσία μας επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος, δίνοντας μας τις εγκάρδιες ευχές του για την προσφορά μας στον συνάνθρωπο.

Το ”ποδαρικό” στην αιμοδοσία μας, του Προέδρου της Ένωσης Καπνοπωλών, Περιπτερούχων και Παντοπωλών κ. Τσινάκη Γιώργου, μας έφερε μεγάλη συμμετοχή και
γι’ αυτό ευχαριστούμε θερμά όλους όσους έδωσαν 5 λεπτά από τον χρόνο τους για την τράπεζα αίματος των Εμπόρων συναδέλφων και των οικογενειών τους.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας, τον Ιατρό Μικροβιολόγο Ζωϊτώπουλο Βασίλειο και τις Νοσηλεύτριες κυρίες Καζάνη Μαρία και Μπαγιωνέτα Σοφία, για την παρουσία τους, την ιατρική υποστήριξη και τις συμβουλές τους, την Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α κ. Τσουκαλά Μαρία για την υποστήριξη της Αιμοδοσίας και τον συνάδελφο έμπορο κύριο Νάκο Παναγόπουλο για την διάθεση του καταστήματος του, για την υλοποίηση της εκδήλωσής μας.