ΑΧΑΪΑ: Ο δήμαρχος Σπ. Μυλωνάς στον αστυνομικό διευθυντή – Ταξίαρχο Γ. Μιχαλόπουλο

Ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Ν.Μυλωνάς μαζί με αντιδημάρχους και στελέχη της παράταξής του επισκέφθηκαν τον αστυνομικό διευθυντή Αχαΐας, Ταξίαρχο κο. Γεώργιο Μιχαλόπουλο στο γραφείο του την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και στη διάρκεια αυτής συζητήθηκαν τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος καθώς και η αποτροπή υφιστάμενων καταστάσεων που εντοπίζονται σε θέματα ασφάλειας και ποιοτικής βελτίωσης της καθημερινότητας του πολίτη της δυτικής Αχαΐας.
Εκατέρωθεν οι δυο πλευρές εξέφρασαν την αμοιβαία εκτίμηση και την ειλικρινή πρόθεση για συνεχή επαφή και συνεργασία για τα ιδιαίτερα ζητήματα του Δήμου.
«Η ασφάλεια του δημότη και η ποιοτική βελτίωση της καθημερινότητάς του είναι το πρώτο μας μέλημα» δήλωσε ο δήμαρχος, Σπύρος Ν.Μυλωνάς, ο οποίος φαίνεται αποφασισμένος να βάλει ένα τέλος σε νοοτροπίες και τακτικές που βασανίζουν το Δήμο και ταλαιπωρούν τους δυμαίους πολίτες.
Μαζί με το δήμαρχο στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Γρηγόρης Μάλλιαρης, ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος, ο αντιπρόεδρος του ΣΥΔΙΣΑ Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, ο πρόεδρος της κοινότητας Σαγαιΐκων Ανδρέας Σαρτζής και ο τοπικός της σύμβουλος Γιώργος Κολλιόπουλος.