ΠΑΤΡΑ: Τρεις μαθητές οι δράστες της επίθεσης με μολότοφ στο σχολικό συγκρότημα Μαρούδα – Προσήχθησαν από την αστυνομία και φέρονται να έχουν ομολογήσει

Λύθηκε το «μυστήριο» με τις μολότοφ που έπεσαν την περασμένη εβδομάδα σε σχολικό συγκρότημα, στην Πάτρα, στην πλατεία Μαρούδα.  Για το συμβάν προσήχθησαν τρία ανήλικα αγόρια, ηλικίας 14, 16 και 17 ετών. Οι δύο είναι μαθητές του σχολικού συγκροτήματος  και ο τρίτος μαθητής επαγγελματικού λυκείου και φέρονται να έχουν ομολογήσει την πράξη τους ενώ κρατούνται στην Ασφάλεια Πατρών.

Κατηγορούνται για τα αδικήματα του εμπρησμού και τις πρόκλησης φθοράς. Η δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα ο οποίος θα αποφασίσει για τα περαιτέρω (άσκηση διώξεων)

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρείς φέρονται να έχουν παραδεχθεί ότι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στο σχολικό συγκρότημα  τα ξημερώματα της Τρίτης και διέφυγαν λίγο πριν ανοίξουν οι πύλες του συγκροτήματος. Από τη φωτιά που εκδηλώθηκε προκλήθηκαν ζημιές στο γραφείο του Διευθυντή του 5ου γυμνασίου.