Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Η Ζέτα ήταν βράχος στην ζωή μου»


Με όμορφα, τρυφερά και συγκινητικά λόγια περιέγραψε την σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!

Οι άνθρωποι που στάθηκαν στο πλάι του

«Στις δύσκολες στιγμές οι άνθρωποι που μένουν δίπλα σου είναι αυτοί που πραγματικά σε αγαπάνε, που πιστεύουν σε σένα και ζουν όλο το δράμα μαζί σου. Στη ζωή μου παρέμειναν λίγοι άνθρωποι και νομίζω πως δεν θα με προδώσουν ποτέ. Δεν με πρόδωσαν στα πολύ δύσκολα και η πορεία μου θα είναι δεμένη μαζί τους» παραδέχτηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Τα δύσκολα χρόνια

«Ήταν χρόνια δύσκολα, όμως, εκ των υστέρων θα έλεγα ότι ήταν μια οδύσσεια που είχε ευτυχές τέλος. Έμαθα από αυτά τα χρόνια, έγινα πιο ώριμος, πιο συνειδητοποιημένος. Είναι χρήσιμο κάποιες φορές να τρως χαστούκια και ας μην καταλαβαίνεις εκείνη τη στιγμή τη δύναμη που έχουν. Έφτασα εκεί που ήθελα σε μια ωριμότητα που μου είναι αρκετή και μου προσφέρει ψυχική γαλήνη. Το θεωρώ ως και ευλογία» είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Τα ένθερμα λόγια για την Ζέτα Μακρυπούλια

«Η Ζέτα μπορεί να βάλει σε τάξη και τον πιο αδυσώπητο εργένη. Ήταν βράχος και το έδειξε στις πολύ δύσκολες στιγμές. Είναι ένας άνθρωπος υψηλής ηθικής, παιδείας και καλλιέργειας. Έχει τρομερή ευαισθησία και χαίρομαι που την έχω δίπλα μου, στη ζωή μου» είπε με καμάρι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε και η ίδια μιλήσει για τους συμβιβασμούς που έχει κάνει στην ζωή της.

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για όλα στην δημοσιογράφο Αφροδίτη Γραμμέλη… Μίλησε για το bullying, για τους συμβιβασμούς που έχει κάνει στη ζωή της αλλά και πολλά ακόμα.

Εκτιμάτε την επικοινωνία, αλλά αποφεύγετε την έκθεση. Θέλετε να προστατευτείτε ή βαριέστε; Η πραγματική Ζέτα είναι πολύ διαφορετική απ’ αυτό που βλέπουμε;

Είμαι σ’ αυτό τον χώρο από 13 ετών, έχω δώσει δεκάδες συνεντεύξεις και έχω μάθε πολλά γι΄αυτές. Πολλές φορές για άλλο λόγο δίνουμε συνέντευξη εμείς και για άλλο λόγο μας ζητούν οι άλλοι. Οι λόγοι μπορεί να είναι για να προωθήσουμε μια δουλειά, γιατί μας δεσμεύουν τα συμβόλαιά μας, για να κρατήσουμε ισορροπίες ή επειδή έχουμε δημιουργήσει προσωπικές σχέσεις με κάποιους ανθρώπους των media. Είχα την ατυχία να δώσω συνεντεύξεις σε ανθρώπους που ήθελαν να εκμαιεύσουν πληροφορίες για προσωπικά ζητήματα, θεωρώντας πως αυτά πουλάνε. Και έτσι δημιουργήθηκε για καιρό μια αλυσίδα δημοσιευμάτων που με αφορούσε και – ναι – δεν είχε καμιά σχέση με αυτό που είναι η πραγματική Ζέτα. Επίσης, η διαδικασία των συχνών εμφανίσεων και συνεντεύξεων με πίεζε, δεν μου έδινε καμιά χαρά, αφού ένιωθα ότι επαναλαμβανόμουν. Ίσως κάποιες φορές βαριόμουν κιόλας. Και επειδή μεγαλώνοντας δεν θέλω πια να καταπιέζομαι, έβαλα όρια. Είναι μέρος της δουλειάς μου, το ξέρω, αλλά δεν είναι αυτή η δουλειά μου.

Έχετε δεχτεί ποτέ bullying; Ή έστω νιώσατε ότι – σε αντίθεση με άλλους συναδέρφους σας – χρειάστηκε να προσπαθήσετε περισσότερο για να αποδείξετε ότι αξίζετε;

Ναι, έχω δεχτεί bullying, και έχω νιώσει ότι πρέπει να καταβάλλω διπλάσια προσπάθεια από κάποιον άλλο συνάδερφο για να αποδείξω τι είμαι και τι μπορώ να κάνω σ’ αυτό τον χώρο. Οι περισσότεροι μεγαλώνουμε και κάνουμε πράγματα για να γινόμαστε αποδεκτοί από τους άλλους, όμως, αυτό είναι μια παγίδα στην οποία πέφτουμε. Προσπαθώ να κάνω πράγματα για μένα που μου κάνουν καλό. Κι όπως έχω δει, μόνο έτσι εναρμονίζεται το κοινό μαζί σου και συμπορεύεται.

Έχετε αναγκαστεί να κάνετε συμβιβασμούς στη μέχρι τώρα πορεία σας;

Πολλούς… άπειρους συμβιβασμούς. Να είμαι το «καλό παιδί» όπως το εννοεί ο καθένας, να μη δημιουργώ εντάσεις, να καταπιέζω τα συναισθήματά μου, να κάνω τα στραβά μάτια σε αδικίες στη δουλειά, να πιέζω τον εαυτό μου, διαρκώς να προσπαθώ και να μην είναι αρκετό. Δεν ξέρω που να πρωτοσταθώ, είναι τόσο πολλά. Και έχω συμβιβαστεί σε όλους τους τομείς της ζωής μου, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Αυτό έχει να κάνει και με την εμφάνισή σας; Η όμορφη εξωτερική εικόνα τελικά λειτουργεί ως πλεονέκτημα ή ως δέσμευση;

Για μένα η ομορφιά δεν ήταν ποτέ λάβαρο ή κλειδί που θα μου άνοιγε πόρτες, δεν την αντιμετώπισα έτσι, δεν θεωρούσα πως είναι ένα κεκτημένο, ούτε στάθηκα σ΄αυτό. Δεν κινήθηκα με την αυτοπεποίθηση της «όμορφης» ούτε στα προσωπικά μου ούτε στα επαγγελματικά μου. Και να σας πω την αλήθεια, θα ήταν πιο ξεκούραστο για μένα αν είχα έστω και λίγη από την αυτοπεποίθηση της «όμορφης». Αυτό που λέτε έχει να κάνει με το πώς με βλέπουν οι άλλοι. Η δική μου πραγματικότητα δεν είναι αυτή. Εσείς μπορεί να θεωρείτε πως είμαι όμορφη – και σας ευχαριστώ – ή πως όλα ήταν εύκολα στη διαδρομή, η πραγματικότητα μου όμως είναι πολύ διαφορετική.