ΠΑΤΡΑ: Το νέο έργο της «Κοπέρνικος» Μίλα και Σουτ στις 3 Νοεμβρίου

Η βραβευμένη ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ μετά την επιτυχία των παραστάσεών της “Δύο ξεροκέφαλες κουτάλες”, “Απαγορεύεται η μουσική!”, “Τα μεγάλα ψέματα του μικρού Ερμή” και “Ο Κύριος ΚΙΧ και το Μυστικό Κουτί των Ήχων”, παρουσιάζει -για πρώτη φορά σε περιοδεία και ξεκινώντας από την Πάτρα!- το νέο της έργο Μίλα και Σουτ.
Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 11.30 το πρωί, στον Πολυχώρο Royal, για μία μόνο παράσταση τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Πόλη της Μελωδίας με παρέα τους την Μίλα και τον Σουτ!

Το έργο πρωτοπαίχτηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την περίοδο 2016 – 2018 και δημιουργήθηκε, ως ειδική παραγγελία, της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης «Λίλιαν Βουδούρη». Το πρωτότυπο κείμενο και την μουσική (που κυκλοφορεί σε cd από τη RAW MATERIAL) υπογράφουν οι πολυβραβευμένοι Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη (ιδρυτές της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ και βραβευμένοι δύο φορές με το Κρατικό Βραβείο Συγγραφής και τη διεθνή διάκριση White Raven). Την ευρηματική σκηνοθεσία επιμελείται ο έμπειρος Γκάυ Στεφάνου.
Για πρώτη φορά εδώ, η ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, εμπλουτίζει τα θεατρικά της μέσα με μικρές και μεγάλες κούκλες, διαφορετικών τεχνικών και χειρισμών, που συνυπάρχουν με τους ηθοποιούς επί σκηνής, συνθέτοντας ένα μοναδικό φαντασιακό περιβάλλον. Τα υπέροχα τραγούδια ερμηνεύονται ζωντανά από τους ηθοποιούς ενώ συχνά συνοδεύονται από μουσικά όργανα και κρουστά προπαιδείας Orff. Η ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ υπόσχεται, για άλλη μια φορά, ένα απολαυστικό και ποιοτικό θέαμα.