Ο κ. Ρώρος, εθισμένος στα πολιτικά ψεύδη, διαστρέφει την πραγματικότητ

Ο κ. Ρώρος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, «Ώρα Πατρών», σε ανακοίνωσή του επιτίθεται για μια ακόμα φορά στην Δημοτική Αρχή. Παρά τα όσα έγιναν με την εκλογή του Προέδρου του Συνδέσμου Διαχείρισης Αποβλήτων Ν. Αχαΐας, τα οποία περιφρονούν το πρόσφατο αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών και την κρίση του Πατραϊκού λαού, έκανε φιλότιμη προσπάθεια να είναι «και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα», αλλά δεν κατάφερε να πείσει κανέναν.
Για μια ακόμα φορά, συμμάχησε με τον κ. Αλεξόπουλο, τον κ. Παπαδημάτο, τον κ. Νικολόπουλο και τον κ. Ψωμά, ενάντια στην Δημοτική Αρχή, που την εμπιστεύτηκε το 71% του Πατραϊκού λαού να συνεχίσει το φιλολαϊκό της έργο.
Αποκαλύπτεται ότι, παρά τα ψεύτικα προεκλογικά λόγια περί μεγάλων διαφωνιών μεταξύ τους, μια χαρά τα βρίσκουν ενάντια στον κοινό εχθρό. Τον Κώστα Πελετίδη και τον Πατραϊκό λαό.
Ο κ. Ρώρος, εθισμένος στα πολιτικά ψεύδη, διαστρέφει την πραγματικότητα, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει κατατεθειμένο Σχέδιο για την διαχείριση των απορριμμάτων, όταν είναι γνωστό, ότι το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, έχει συζητήσει και έχει εγκρίνει με πολύ μεγάλη πλειοψηφία, στις 4 Νοέμβρη του 2015, το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων το οποίο υλοποιείται και είναι στην τελευταία φάση έγκρισης χρηματοδότησης και ανάδειξης αναδόχου για την κατασκευή της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στου Φλόκα.
Το έργο αυτό θα είναι δημόσιο και θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ. Αυτός ο τρόπος θα επιβαρύνει τον Πατραϊκό λαό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
Επίσης είναι γνωστό ότι το Δημοτικό Συμβούλιο έχει εγκρίνει το Επιχειρησιακό Σχέδιο για την ανακύκλωση, το οποίο είναι σε φάση υλοποίησης.
Επαναλαμβάνουμε στον κ. Ρώρο και στους πολιτικούς συμμάχους του, ότι ο Πατραϊκός λαός, δεν θα επιτρέψει να δρομολογηθούν εξελίξεις που θα ακυρώνουν τον ισχύοντα σχεδιασμό και το χρονοδιάγραμμα άμεσης υλοποίησης των έργων, ώστε να απεγκλωβιστούμε από την Ξερόλακκα.
Δεν θα επιτρέψει σχεδιασμούς που θα του επιφέρουν οικονομική αιμορραγία, για τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων.