Η μητέρα του 3χρονου που ξέχασαν σε σχολικό: Το παιδί ήταν σοκαρισμένο, φοβισμένο δεν με κοίταζε καν

Η υπόθεση του τρίχρονου αγοριού που ξέχασαν οι συνοδοί για τρεις ολόκληρες ώρες μέσα σε σχολικό λεωφορείο παιδικού σταθμού της Παλλήνης είναι τις τελευταίες ώρες μια από τις ειδήσεις που προκαλούν έντονο προβληματισμό.

Η μητέρα του μικρού Θαλή αλλά και το παιδί της δεν μπορούν να συνέλθουν από το σοκ. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη για το πρωτοφανές και απίστευτο περιστατικό.

«Εγώ όταν τον βρήκα δεν έκλαιγε, νομίζω ότι το παιδί είχε στερέψει τρεις ώρες. Ήταν σοκαρισμένο, φοβισμένο σίγουρα, δεν μου μίλαγε, δεν με κοίταζε καν. Απλά έτριβε το προσωπάκι το, τα ματάκια του, και ενώ το ρώταγα αν είναι καλά, δεν μου μίλαγε, Το μόνο πράγμα που μου είπε μετά από δέκα λεπτά είναι ‘μαμά έκλαιγα. Ήμουν μόνο και έκλαιγα», είπε χαρακτηριστικά.

Η πρωτοφανής υπόθεση
Περιγράφοντας το περιστατικό η μητέρα του αγοριού σημείωσε ότι στις 7:30 το πρωί της Τρίτης έβαλε στο σχολικό λεωφορείο τα δύο της παιδιά μαζί με τον πεθερό της, όπως κάθε πρωί. Στις 11 δέχτηκε τηλεφώνημα από τον παιδικό σταθμό, για να την ρωτήσουν γιατί δεν πήγε ο μικρός σχολείο. Εκείνη τους είπε ότι έχουν κάνει κάποιο λάθος και ότι το παιδί έχει πάει στο σχολείο.
Τότε εκείνοι της είπαν ότι θα ελέγξουν τις παρουσίες μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος και την ενημέρωσαν αμέσως ότι το παιδί της δεν είναι στο σχολείο. Αφού έψαξαν της είπαν ότι τον είχαν ξεχάσει μέσα στο λεωφορείο!