ΑΧΑΪΑ: Η 5η Γιορτή Τσίπουρου στην Παρασκευή Αιγίου στις 3 Νοεμβρίου – Θα συμμετάσχει και η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Την πιο μεγάλη και κεφάτη Γιορτή Τσίπουρου φιλοδοξεί να διοργανώσει ο Φιλοπροοδευτικός Μορφωτικός Σύλλογος Παρασκευής. Το «αντάμωμα» πραγματοποιείται φέτος για πέμπτη χρονιά στο όμορφο ορεινό χωριό της Αιγιάλειας, στη θέση «Αλώνια» Παρασκευής, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου και υπόσχεται μοναδικές στιγμές μέσα στη φύση. Μάλιστα, φέτος στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Εκτός από το τσίπουρο που θα… ρέει άφθονο, τα νόστιμα φαγητά και την μουσική, φέτος θα υπάρχει και προβολή των τοπικών προϊόντων και κυρίως της σταφίδας, αφού θα προσφέρονται σταφιδολιχουδιές. Ακόμη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και την ανακύκλωση με θεατρικά δρώμενα για παιδιά, μη αφήνοντας ωστόσο κανέναν ασυγκίνητο.

Ο Σύλλογος φιλοδοξεί να συνεχίσει την καλή παράδοση και την επιτυχία της γιορτής που προσελκύει κάθε χρόνο εκατοντάδες κόσμου, αποτελώντας το… γεγονός του φθινοπώρου, φροντίζοντας να κάνει τη γιορτή ακόμη καλύτερη. Έτσι φέτος η προετοιμασία ως ώρας έχει να κάνει με την πρόσβαση και την εξασφάλιση θέσεων πάρκινγκ. Συγκεκριμένα, χάρη στην προσφορά χωριανών έχουν δημιουργηθεί χώροι στάθμευσης πριν το χωριό, ενώ μικρό λεωφορείο θα μεταφέρει τους επισκέπτες από τα πάρκινγκ στο χώρο διεξαγωγής της γιορτής. Το λεωφορείο είναι προσφορά του Συλλόγου Ταξί Αιγίου και Περιχώρων.