(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Οι έμποροι του Αιγίου διαμαρτύρονται για τις εγκαταστάσεις των κοινοχρήστων ποδηλάτων – «Εστία μόλυνσης»

Προς

Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Αιγιαλείας,

Αντιδήμαρχο κυρία Βασιλική Ψυχράμη

 

Κυρία Αντιδήμαρχε,

 

Παραπλεύρως της Πλατείας Αγίας Λαύρας, επί της οδού Γερμανού, ως γνωστόν έχει τοποθετηθεί το Σύστημα Κοινοχρήστων Ποδηλάτων του Δήμου μας, το οποίο λειτούργησε για λίγο χρονικό διάστημα. Έκτοτε οι εγκαταστάσεις των κοινοχρήστων ποδηλάτων παραμένουν για χρόνια μη λειτουργικές, ενώ έχουν αχρηστευτεί σε τέτοιο βαθμό που εγκυμονούν κινδύνους για τους περαστικούς συμπολίτες μας.

 

Επιπλέον το κεντρικό μηχάνημα αποτελεί εστία μόλυνσης, αφού είναι και αυτό διαλυμένο και επικίνδυνο αφού είναι συνδεδεμένο με παροχή της ΔΕΗ, ενώ η μπάρα της υποδοχής των ποδηλάτων είναι σπασμένη και καταλαμβάνει τέσσερις θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων.

Παρακαλούμε για την άμεση απομάκρυνσή τους, σε περίπτωση που δεν προτίθεσθε να θέσετε εκ νέου σε λειτουργία το Σύστημα Κοινοχρήστων Ποδηλάτων του Δήμου μας, η οποία ήταν μία εξαιρετική ιδέα-υπηρεσία-παροχή,  από την οδό Γερμανού, -όπως έχει ήδη πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Πλατείας Τουριστικού στην παραλία- με σκοπό την ασφάλεια των συμπολιτών μας και την καλαισθησία του συγκεκριμένου σημείου της πόλης μας.

 

Με Εκτίμηση

Η Πρόεδρος                                           Η Γεν. Γραμματέας

 

 

 

 

 

 

Μαρία Χρονοπούλου                                  Αρχοντούλα  Παναγοπούλου