ΠΑΤΡΑ: Πετάχτηκε στη Λαϊκή και της έκλεψαν το αυτοκίνητο – Θύμα γυναίκα που το εντόπισε… χωρίς καύσιμα!

Θύμα κλοπής του ΙΧ της έπεσε 46χρονη γυναίκα, η οποία αδυνατούσε να φανταστεί πως η ολιγόλεπτη στάση της στη λαϊκή, θα αρκούσε για να κάνει φτερά το αυτοκίνητό της, με δράστες δύο νεαρούς.
Ολα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας και συγκεκριμένα στην οδό Κιλκίς, όπου λειτουργούσε η λαϊκή αγορά. Η Πατρινή περνούσε από το σημείο και αποφάσισε να κάνει σύντομη στάση για να αγοράσει μια τσάντα με πατάτες από μικροπωλητή που βρισκόταν στη γωνία. Δε φαντάστηκε όμως τις συνέπειες από το λάθος της, να εξέλθει του αυτοκινήτου της χωρίς να σβήσει τη μηχανή και να πάρει μαζί της τα κλειδιά.
Κάτι που προφανώς διέκριναν τα δύο άτομα και επίδοξοι κλέφτες, οι οποίοι, σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε αργότερα στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, η ηλικία τους πιθανότατα δεν υπερέβαινε το 18ο έτος!
Σε κλάσματα δευτερολέπτου και εκμεταλλευόμενοι τον συνωστισμό και τη βουή που επικρατούσε στον χώρο, εισέβαλαν στο όχημα και ανέπτυξαν ταχύτητα προτού προλάβει κάποιος να αντιδράσει. Μάλιστα οι καταδίωξη που επιχειρήθηκε τις επόμενες ώρες από την ελληνική αστυνομία απέβη άκαρπη καθώς οι δράστες είχαν γίνει άφαντοι και τα περιπολικά που πήραν σήμα για έρευνα, δεν εντόπιζαν πουθενά το ύποπτο όχημα.

Ωστόσο, η ιδιοκτήτρια του οχήματος στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή καθώς μόλις το περασμένο Σάββατο, (μετά την πάροδο δηλαδή πέντε ημερών), ειδοποιήθηκε πως το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε σε πάροδο της περιοχής των Ζαρουχλεΐκων. Μάλιστα οι δράστες, που μέχρι ώρας δεν έχουν ταυτοποιηθεί, άρα και συλληφθεί, δεν πείραξαν το παραμικρό από το όχημα που εν τέλει παραδόθηκε άθικτο στην γυναίκα. Το μόνο αξιοσημείωτο ήταν πως οι δράστες έκαναν ανενόχλητοι τις βόλτες τους, δεδομένου ότι είχαν …καταναλώσει σχεδόν όλη τη βενζίνη που υπήρχε μέσα!
Πάντως το περιστατικό «έρχεται» να μας υπενθυμίσει ότι ο κίνδυνος καραδοκεί πάντα και παντού και μας υποχρεώνει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί, σε κάθε μας βήμα, προκειμένου να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Πηγη: Πελοπόννησος