ΑΧΑΪΑ: Ημερίδα για ανακύκλωση και ορθή διαχείριση απορριμμάτων σε συνεργασία Δήμου και Εμπορικού Συλλόγου – Τον Νοέμβριο

Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Νίκο Καραΐσκο, πραγματοποίησε σήμερα ο Εμπορικός, Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας, με την Πρόεδρο κυρία Μαίρη Χρονοπούλου, τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Ντερντέ και την Γ.Γραμματέα κυρία Ντία Παναγοπούλου.

Ο κ. Καραΐσκος ενημέρωσε τα Μέλη του Προεδρείου του Εμπορικού για την κατάσταση που επικρατεί και στη συνέχεια ανέλυσε την καμπάνια της δημοτικής αρχής για τη διαχείριση απορριμάτων.

Ο Εμπορικός Σύλλογος δήλωσε παρών σε όλες τις δράσεις της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας με σκοπό την ανακύκλωση και την αισθητική αναβάθμιση όλου του εμπορικού κέντρου και των περιχώρων, με την ενεργή συμμετοχή όλων των συναδέλφων και συμπολιτών μας, ώστε να απολαμβάνουμε μία αγορά καθαρή και αξιοπρεπής. Επίσης κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε σύντομη αναφορά στην πιθανή αύξηση των Δημοτικών Τελών με σχετική απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο, με τον Εμπορικό Σύλλογο να εκφράζει την αγωνία του σε περίπτωση που εφαρμοστεί το μέτρο αυτό, μιας και η αγορά βρίσκεται σε τελματώδη κατάσταση μη μπορώντας να σηκώσει επιπλέον οικονομικό βάρος στην κάθε εμπορική και επιχειρηματική επιχείρησή της.

Επιπλέον προγραμματίζεται για το μήνα Νοέμβριο, ημερίδα ενημέρωσης από τον κ. Καραΐσκο, όλων των εμπόρων και επιχειρηματιών, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας, για την ανακύκλωση και την ορθή διαχείριση των απορριμμάτων, ώστε να γνωρίσουν οι επαγγελματίες της πόλης τον ”Λαμπ-οίκο” και τις δράσεις του για μία καθαρή αγορά και όμορφη πόλη.