Στο Καστέλι Κισσάμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις εκδηλώσεις του «ΟΧΙ»

advertisement

Με λαμπρότητα γιορτάζεται σήμερα στο Καστέλι Κισσάμου η επέτειος του «ΟΧΙ». Η κατάθεση στεφάνων και η παρέλαση πραγματοποιούνται, παρουσία πλήθους κόσμου, ενώπιον του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής, η ημέρα είναι σημαντική, καθώς είναι η πρώτη φορά που τις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, παρακολουθεί ένας πρωθυπουργός.

Σημειώνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στην Κίσσαμο στις 11.30 το πρωί από την Θεσσαλονίκη, όπου χθες έδωσε το παρών στις εκδηλώσεις για τον πολιούχο της πόλης Άγιο Δημήτριο, και έτυχε θερμής υποδοχής από φορείς και κατοίκους της περιοχής. Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκε ο δήμαρχος Κισάμου Γιώργος Μυλωνάκης.

Της παρέλασης προηγήθηκε επιμνημόσυνη δέση στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Καστέλι, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου, Αμφιλόχιου, και κατάθεση στεφάνου από τον κ. Μητσοτάκη στο ηρώο πεσόντων.

Τις εκδηλώσεις παρακολουθούν μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, βουλευτές των Χανίων, αξιωματικοί των ΕΔ και σωμάτων ασφαλείας.

Στα Χανιά βρίσκεται, εδώ και μερικές ημέρες, και η σύζηγος του κ. Μητσοτάκη, Μαρέβα, η οποία την Παρασκευή παρακολούθησε την δραστηριότητα του «Τυφώνα», ενώ επισκέφθηκε και την Γυναικεία Ι. Κοινοβιακή Μονή Ζωοδόχου Πηγής Παρθενώνος.

Πηγή: ekriti – haniotikanea