ΑΧΑΪΑ: Εκδηλώσεις στην Ακράτα για τον εορτασμό της εθνικής επετείου

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, στην Κοινότητα Ακράτας καθώς ορίστηκαν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής: Γενικός Σημαιοστολισμός όλων των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, των οικιών και ιδιωτικών καταστημάτων, από το πρωί της 27ης Οκτωβρίου μέχρι της δύσεως του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2019. Φωταγώγηση των δρόμων, όλων των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου 2019.

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου: ΩΡΑ 9:30π.μ.: Προσέλευση σχολείων στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους. ΩΡΑ 9:45π.μ.: Προσέλευση επισημών στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους. ΩΡΑ 10:00π.μ: Δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους, χοροστατούντος του Ιερατικού Προϊσταμένου του Ιερού Ναού, Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτη Ισαάκ Παπαθανασίου. Τον Πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει η Διευθύντρια Λυκείου Ακράτας κα. Αναστασία Καμπούρη.
Ώρα 10:45π.μ.: Επιμνημόσυνη δέηση, προσκλητήριο νεκρών και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο από τις Αρχές και Φορείς του τόπου. Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ενδόξως πεσόντων και ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ από τη Φιλαρμονική Ακράτας. Παρέλαση στον Πεζόδρομο Ακράτας μαθητών σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Τελετάρχης ορίζεται η Προϊσταμένη Κ.Ε.Π. Τμήματος Εξυπηρέτησης Πολιτών Δήμου Αιγιαλείας κα. Ανθή Παμπούκη. Μετά το τέλος της παρέλασης θα προσφερθεί καφές στους προσκεκλημένους στο κατάστημα «ΕΝΑΛΛΑΞ».