ΠΑΤΡΑ: Παρουσίασαν το βιβλίο «Καλάβρυτα, μια πόλη στην ιστορία και τη λογοτεχνία» οι εν Αθήναις Καλαβρυτινοί

Απόβαση στην Πάτρα έκανε η Ενωση ΚαλαβρυτινώνΑθήνας το Σάββατο 12 Οκτωβρίου! Σκοπός ήταν η παρουσίαση του βιβλίου «Καλάβρυτα, μια πόλη στην ιστορία και τη λογοτεχνία» που έγινε στο press room του Παμεπελοπονησιακού Σταδίου παρουσία πολλών Καλαβρυτινών και φίλων της Ενωσης.
“Επιλέξαμε την Πάτρα”, είπε ανοίγοντας την εκδήλωση ο κύριος Ευθύμιος Βαζαίος, πρόεδρος της Ενωσης Καλαβρυτινών Αθήνας, “γιατί φιλοξενεί μια μεγάλη και ακμάζουσα καλαβρυτινή κοινότητα, με δυναμικούς και προοδευτικούς συλλόγους που με συνεχείς δράσεις κρατούν δυνατό το δεσμό με τη γενέθλια γη, τα Καλάβρυτα”.
“Είναι γεγονός”, συνέχισε ο κ. Βαζαίος, “ότι οι αρχές της πόλης της Πάτρας είναι φιλόξενες σε πνευματικές πρωτοβουλίες, παρέχοντας τα μέσα που είναι απαραίτητα για την επιτυχία τους. Λαμπρό παράδειγμα η υπέροχη αίθουσα μέσα στην οποία βρισκόμαστε”, εννοώντας την αίθουσα που παραχωρήθηκε από τη διοίκηση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Η παρουσίαση του εξαιρετικού πονήματος του φιλολόγου λογοτέχνη Ανδρέα Παπαγεωργίου, με καλλιτεχνική επιμέλεια Παναγιώτη Χάμψα, ήταν εξαιρετικά επιτυχής.