(Βίντεο)-Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ο Χρήστος Λούλης λέει μπούρδες

Την ενόχλησή της για τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Χρήστος Λούλης εξέφρασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Ο συνάδερφός της είχε πει πως τους μισούς από τους ηθοποιούς δεν τους αναγνωρίζει.

Η ηθοποιός που βρέθηκε χθες καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο οποίος της είπε ότι είναι πολύ καλή ηθοποιός. Τότε εκείνη δίχως να αφήσει πολλά περιθώρια του απάντησε: «Να ρωτήσουμε τον Χρήστο Λούλη που έκανε μια δήλωση πρόσφατα. Θέλω να ξέρω, είμαι συνάδελφος ή δεν είμαι; Είμαι ηθοποιός ή δεν είμαι; Θέλω να μου πει. Εγώ πιστεύω πως είμαι συνάδελφός του και θεωρώ ότι είμαι καλή ηθοποιός. Αν δε θεωρούσα ότι είμαι καλή, θα έκανα άλλη δουλειά. Τις προάλλες έβλεπα το τρέιλερ και λέω “κοίτα να δεις, πάλι τα ίδια. Πότε θα μαζευτεί αυτός ο άνθρωπος;” και λέω θα κάτσω να δω την εκπομπή».

Η ηθοποιός γνώριζε ότι τις επόμενες ημέρες θα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή και γι’ αυτό θέλησε να τοποθετηθεί επί του ζητήματος δημόσια και έτσι ετοίμασε μία καλή απάντηση. «Είδα τη συνέντευξη και τον παραδέχθηκα στο τέλος. Ένας άνθρωπος που βγαίνει και λέει με τόσο μεγάλο θάρρος ότι “είμαι μισάνθρωπος και βγαίνω και το λέω”, λες εντάξει, λες μπούρδες, αλλά οκ, αφού το παραδέχεσαι. Δεν είναι ωραίο να κρίνεις, δεν είναι ωραίο να βάζεις τον εαυτό σου πιο ψηλά από τους άλλους. Δεν τιμά τον ίδιο. Χωρίς να θέλω να τον θίξω, γιατί είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, αλλά λέει μπούρδες. Τον έχω δει σε παραστάσεις και μου αρέσει πάρα πολύ σαν ηθοποιός. Αλλά εγώ όσους ηθοποιούς μεγάλους έχω γνωρίσει, που είναι εξαιρετικοί, δεν λένε τέτοια. Χωρίς να θέλω να πω κάτι για τον Χρήστο, τον βγάζω απ’ έξω. Η συνέντευξή του μου άφησε μια αστεία γεύση», πρόσθεσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.